- Konuyu başlatan
-
bunu cevaplıyorum ki bir daha yorum yapma lol hakkında bi bilginin olmadığını düşünüyorum ve görüyorumyani bu arkadaş fiyatı baya uçurmuş bide plat olsam 1k aşağısına vermem diyor eski zamanlarda olsa haklıydı ama şimdi sandık açıp kostum çıkarabiliyorsun millet artık lige bakıyor daha çok
Aynen öyle önceki sezon bi dia falan bitirseymiş yine bi 500e de koyabilirmişyani bu arkadaş fiyatı baya uçurmuş bide plat olsam 1k aşağısına vermem diyor eski zamanlarda olsa haklıydı ama şimdi sandık açıp kostum çıkarabiliyorsun millet artık lige bakıyor daha çok
olum 30 level fresh dia hesaplar 650 tl piyasadan gram bilginiz yok bi susunAynen öyle önceki sezon bi dia falan bitirseymiş yine bi 500e de koyabilirmiş
tek yaptığın güldürmek sen o hesabı o fiyata sat üstüne bi o kadar da ben vericem sanaolum 30 level fresh dia hesaplar 650 tl piyasadan gram bilginiz yok bi susun
satılınca buralarda ol kaçma biyelerle ss atıcamtek yaptığın güldürmek sen o hesabı o fiyata sat üstüne bi o kadar da ben vericem sana
hocam daha yüksek elo bitirse 450 500 ederdi fena deyil gibi hesapBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?