knk 300 400 arası manuel doldurcam kpağını açıp flnJuul ve smok en iyi markalar şuan fakat 700-800 tl bandından aşağı kaliteli urun bulman cok zir dostum
Bütce aralığın nedir ?
Smok kullandım boyle bi sıkıntı yoktu kral senin cihazda sıkıntı vardırSmok kullanıcısı olarak tavsiye etmiyorum, likit tankından likit sızıyor, elektronik yapış yapış oluyor. Bir yerden sonra eline bile almak istemiyorsun.
saha iyi değilmi bıraktırıcı etkiSmok kullanıcısı olarak tavsiye etmiyorum, likit tankından likit sızıyor, elektronik yapış yapış oluyor. Bir yerden sonra eline bile almak istemiyorsun.
Hocam daha önce kullandığım bir markayı önereyim sana; Elfbar BC5000 Tek kullanımlık diye geçiyor fakat pil ömrü bitene kadar kullanabilirsin, ben aylarca kullanmıştım ve fiyatına göre güzel bir ürün. Güncel fiyatı ise 390 TL. Likitini de kolaylıkla tazeleyebilirsin.beyler çok çekim olan type c şarjlı elektronik sigaralardan almak istiyorum evde likit var şarj edebilsem yeter bittikçe kullanmak için tekrardan para vermeden kullana bileceğim elektronik sigara önerirmisiniz
internet üzerinden satışı yasak ama bulabilirsen eğer vaporesso revenger öneririm 4-5 yıl önce almıştım. hala ara ara kullanırım bir sıkıntı yaşamadım.beyler çok çekim olan type c şarjlı elektronik sigaralardan almak istiyorum evde likit var şarj edebilsem yeter bittikçe kullanmak için tekrardan para vermeden kullana bileceğim elektronik sigara önerirmisiniz
pufflar maalesef böyle çok hızlı bitiyor 5000 çekim yazsa bile 5000 çekim gitmiyoraçıkçası puffları ben önermem aromaları gayet güzel fakat çekimi çok çabuk bitiyo, 5000 çekimi arkadaşım 1.5 günde bitirdi. kapağını açıp likit koyduk o da 1 gün idare etti, 1 gün sonra duman çıkmamaya başladı.
Elektronik sigara pek mantıklı değil aslında Puf alsan daha rahat edersin hem görüntüsüde hoş Redbullusu falan varbeyler çok çekim olan type c şarjlı elektronik sigaralardan almak istiyorum evde likit var şarj edebilsem yeter bittikçe kullanmak için tekrardan para vermeden kullana bileceğim elektronik sigara önerirmisiniz
Puff 5bin kullanımlık tadı güzel ama değmez. Elektronik sigaranın verdiği hazzı da vermiyor üstelikElektronik sigara pek mantıklı değil aslında Puf alsan daha rahat edersin hem görüntüsüde hoş Redbullusu falan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?