- Konuyu başlatan
-
Seçkin Üye
aga kod8 i izliyecem ama türkçe dublajı bulamadam altyazı sevmiyorumcode 8
derin sular
izlemeni tavsiye ederim
sevmiyorum süper kahraman filmleriawanger infility war
izledim knk onuMarslı öneririm içinden güzel memeler de çıkıyor izlemediysen izle çok şey katar sana
izledim cidden öook güzel film izlemeyenlere öneririm#alive önerirrim
izledim aga yukarda söylemiştimalive 2020 izle aga tavsiye ederim kore yapımı zombi filmi çok hayran kaldım
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
eyw reis bu kadar şey yapmana gerek yoktu çoğunu izledim teşekkürleraçılın sinefil geldi
bu sene 100den fazla film izledim, dizileri saymıyorum bile. senin için izlediklerim arasından çok beğendiklerimi atıyorum. iyi seyirler. tekrar film ararsan mesaj atman yeterliyanlarında puanları var. 6 ve üzeri olanları izlemeni tavsiye ederim
Sütun2 Sütun3 FİLM ADI PUAN 1-10 THE REVENANT 3The Knight Before Christmas 2500 Days of Summer 610 Thinks I Hate About You 7When Harry Met Sally 6Marriage Story 7Groundhog Day 6The Proposal 4Taken 4taken 2 istanbul 1parasite 7To All the Boys Ps: ı Still Love You (-) 4Airplane Mode 4Love Actually 7All the Bright Places 6San andreas Fayı 4Spenser Kanunları 4Elsiyum 6Jaws 7Don't Breath 6conjuring 4Annie hall 5contagion 4cohorence 9alita battle angel + 7killer elite (kötü 1hush 2BLACK SWAN 8The Blind Side 4Addicted 2Speed 4Baby Driver 7Knives Out 8Stay 9I'm juli 8yol arkadaşım 2 ?? kod 8 3victoria 10dangal 5No String Attached 5Bizim için şampiyon ? The Fall 7bizi hatırla ? jojo rabbit 41900 efsanesi 10training day 7Flight 3The Equliazer 5bright 6extraction 4tourist 4avangers 3 infinity war 6avangers 4 endgame 6Balkanski spijun 3Predestination 8nightcrawler 7cloud atlas 8paranormal activity 3Get out 8 1917 7uncut gems 6t2 trainspotting 4yok artık 2 ? Requiem for a dream 8vanilla sky 6donnie darko 9Lost in translation 8need for speed 0masumiyet 9milf 4The intouchables 9the professor 4kissing booth 2 2rock my heart 3V For vendetta 7sarı mersedes 9eyes wide shut 7work it 5bayi toplantısı 2ölüme doğru 4logan 6memento 8reletos salvajes 9one day 5contratiempo 9Hichki 6el cuerpo 6sonbahar (2009) 0zengo 1love and drugs 6a star is born 7the erminal 7
eyw reis bu kadar şey yapmana gerek yoktu çoğunu izledim teşekkürler
izledim dah demin birini tşeekkürler en yüksek puan veridğini izledimsorun yok zaten izlediklerimi liste yapıyorum düzenli hazır excelden attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?