Süper Üye
Evet haklısın. Yolumuz açık olsun valla.Referansın varsa kolayca iş bulabilirsin sivil havacılıkta
Evet haklısın. Yolumuz açık olsun valla.Referansın varsa kolayca iş bulabilirsin sivil havacılıkta
Ne iş yapıyorsun dostumSaat 03.32 bunu yazarken bu kardeşin şuanda gece vardiyasinda çalışıyor fabrikada moladayim. Derdim yok şükür sağlık olsun yeterli diyoruz. Senin ne derdin var anlat
Aynen öyle zaten aile baskısı olmasa ailen seni anlasa destek olsa elbet bir şekilde kendini geliştirip bir iş bir meslek edinirsinaga 22 yaşına gircem üni bitti askerlik polislik cart curt heryere başvurdum malum torpilimiz olmadığı için almadılar kpss girdik 78 puan aldık atamayı ucu ucuna kaçırdım şu devirde memurun bile zor geçindiği parayla ben gidip asgari ücretle çalışmakta istemiyorum ama şu aile baskısı beni bitiriyor sürekli çalış çalış eski kafalar asgari ücretle çalışacağıma hiç çalışmam daha iyi
tek umudumuz sendin be hocammmhocam 3 gün sonra finaller var ve hiç bir şey bilmiyorum![]()
La çalış işte kendini çok kasmadan ufak ufak en azından geçer not alhocam 3 gün sonra finaller var ve hiç bir şey bilmiyorum![]()
makine müh. giriş dersinden devamsızlıktan kaldımLa çalış işte kendini çok kasmadan ufak ufak en azından geçer not al![]()