Beyler gelin dertleşelim (özellikle işsiz üni mezunları)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu günümüze şükür
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Üni 2 mimarlık öğrencisiyim benim bile hayalim kalmadı diyebilirim valla

Önce insan olalım
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Saat 03.32 bunu yazarken bu kardeşin şuanda gece vardiyasinda çalışıyor fabrikada moladayim. Derdim yok şükür sağlık olsun yeterli diyoruz. Senin ne derdin var anlat

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Bir mühendis olarak söylemek istiyorum piyasa çok kötü işverenler işçi değilde afedersiniz ama köleyi de geçtim mesai saatini vermeden it gibi çalıştıracak eleman peşindeler beyaz yaka çalışanda olsan birilerinin lafı altında ezilmeyi her insan yediremez kendine
Kendinizi her yönden geliştirmeye bakın farklı alanlarda farklı şekillerde gelişmeye bakın baktınız kendi mesleğinizle olmuyor daha başka ilgi çeken alanlara yönelik çalışmalar yapın bilgisayar programcılığına merakın varsa,arabalara merakın varsa bu alanlarda kendinizi yetiştirin
Post automatically merged:

Saat 03.32 bunu yazarken bu kardeşin şuanda gece vardiyasinda çalışıyor fabrikada moladayim. Derdim yok şükür sağlık olsun yeterli diyoruz. Senin ne derdin var anlat
Ne iş yapıyorsun dostum

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
aga 22 yaşına gircem üni bitti askerlik polislik cart curt heryere başvurdum malum torpilimiz olmadığı için almadılar kpss girdik 78 puan aldık atamayı ucu ucuna kaçırdım şu devirde memurun bile zor geçindiği parayla ben gidip asgari ücretle çalışmakta istemiyorum ama şu aile baskısı beni bitiriyor sürekli çalış çalış eski kafalar asgari ücretle çalışacağıma hiç çalışmam daha iyi

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
aga 22 yaşına gircem üni bitti askerlik polislik cart curt heryere başvurdum malum torpilimiz olmadığı için almadılar kpss girdik 78 puan aldık atamayı ucu ucuna kaçırdım şu devirde memurun bile zor geçindiği parayla ben gidip asgari ücretle çalışmakta istemiyorum ama şu aile baskısı beni bitiriyor sürekli çalış çalış eski kafalar asgari ücretle çalışacağıma hiç çalışmam daha iyi
Aynen öyle zaten aile baskısı olmasa ailen seni anlasa destek olsa elbet bir şekilde kendini geliştirip bir iş bir meslek edinirsin

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
lise bittikten sonra askerliği bekledim askere gittim geldim ve hiçbir hayalim yok işsizim geçim sıkıntısı fln çok sıkınıt

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Su dönemde okuyan ile okumayan arasında pek fark kalmadı en iyisi kendi işini kurmak çünkü bı yere bağlı çalışarak su dönemde bı yere gelebilmek çok zor

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
üni sınavından kötü alıp yurtdışında paralı okumaya gitmeyi planlıyorum eğer olmazsa vay halime

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
1 sene mezuna bıraktım. Hem inşaatta çalıştım hem de garsonluk yaptım. Şu an Üniversite 2. (son) sınıfım ve iş bulup bulamayacağım hakkında en ufak bir fikrim yok. Endişeliyim açıkçası çünkü ileride aile kurma hayallerim de var. Geçim sağlamak zorundayız bir şekilde. Zorunda kaldıktan sonra sabah 8, akşam 7 koymaz insana. Bir de şöyle bir şey var, sevdiğin insanı eve geldiğinde göreceğini bilmek günün hızlı geçmesini sağlayabilir. Bir de bu ülkede garsonlara özellikle komilere zerre kadar değer verilmiyor. İnşaat ortamı garsonluk ortamından 1000 kat daha iyi. Çok saçma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...