selam direk konuya gireyim
sınıftan bir kız arkadaşım var ve en yakın arkadaşı benim benimde en yakın kız arkadaşım o fakat ona karşı farklı duygular hissetmeye başladım ama hissedilmeyecek gibi değil. arkadaş ortamında uzaklaştıgım zaman yanıma geliyor beraberken eğlendiğimizden bahsediyor baş başa dışarı vs cıkıyoruz. Fakat kız cok güzel olduğunu düşünüyorum. Sc den erkek ortamı olması canımı sıkıyor sadece. Arkadaşlığımıza zede gelmesin mi yoksa onunda benden hoşlandıgını nasıl anlayabiliriz?
Maalesef arkadaşlıklarda biri birinden hoşlanıyorsa o arkadaşlık er ya da geç bitiyor. Sevgili olarakta bitebilir ayrılarakta. Her türlü bitecek o yüzden açılmak mantıklı.
Dostum kız nasıl biridir bilmiyorum ama daha yeni yazdım kıza açıl bence ben açılmadım artık öyle bir şansım kalmadı açılmak istesem bile açılamayacağım kız seninle iyi vakit geçirdiğini söylüyorsa açıl gitsin kızın sana bir şeyler hissettiğini düşünüyorsan açıl...
git açıl aga seven sevdiğine sevidğini söylesin ölmüyorsunuz korkmanıza gerek yok ya da o kız sizi reddederse de bir şey kaybetmiyorsunuz o sizi kaybediyor iyi forumlar