beyler sabaha date var seri taktik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
karı kızla bi alakamız olmadığı için adama öneri de yapamıyoruz bari nasıl geçtiğini sorayım buluşma nasıl geçti kardeşim elin ayağın birbirine dolandı mı olayları anlatta öğrenek biz de

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kanka rahat ol gez onla zamangeçir sonra aksam 8.00 8.30 gibi kıza çıma teklif et

NOT: TEST EDİLMEDİ NGKFGXNKHFGKJKJK

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
arkadaşlar ben tıp okuyan üniverste hayatında kız eli değmemiş bir insanım lisede bi aşkım oldu onuda hala unutamıyorum ve yarın buluşmam var kızla, heyecandan uyuyamıyorum şimdi sizlerden bana yardımcı olmanızı istiyorum bana gelipte kendin ol yazmayın normal şartlarda kızla buluşmam bile mucize heyecanım max olcak oyüzden kendim gibi olamıcam sizler karşı cinse nasıl davranıyorsunuz yada nasıl muhabbet ediyorsunuz bunları merak ediyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim mh ailem :)
kanka kötü espiri yap tav olur sonra kendinle dalge geç kendinle barışık oldugnu düşünüecektir yani genelde öyle yapıyorum ben

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
kanka kötü espiri yap tav olur sonra kendinle dalge geç kendinle barışık oldugnu düşünüecektir yani genelde öyle yapıyorum ben
hocam şuan kız yanımda ben ise alttan mesajlara bakıyorum ellim ayağım birbirine dolaştı sinemaya giriyoz randevu bitince yazıcam şans dileğin

Aeglos
Uzman Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Sana en büyük vereceğim tavsiye direk kendin ol kızın gözünde görünmek istediğin kişi değil. Eğer kendin olmazsan o kızın düşüncelerini ve sana davranışlarını o kıza gösterdiğin büründüğün sahte kimlikteki haline gösterecek buda birbirinizi iyi tanımamanıza ve ilişkinizin kısa sürmesini sağlayacak. Zaten kendin olursan o kızda

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
Sana en büyük vereceğim tavsiye direk kendin ol kızın gözünde görünmek istediğin kişi değil. Eğer kendin olmazsan o kızın düşüncelerini ve sana davranışlarını o kıza gösterdiğin büründüğün sahte kimlikteki haline gösterecek buda birbirinizi iyi tanımamanıza ve ilişkinizin kısa sürmesini sağlayacak. Zaten kendin olursan o kızda
eyvallah hocam inşallah güzel geçer şuan sinemadayız kızla

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kızla göz temasını kesme sohbet sürekli aksın sürekli onun hakkında sorular sor yada bi yerden konu uydur konu konuşun mesela bi lunaparka gidebilirsiniz yada eğleneceğiniz birşey yapın konu zaten ordan akar ve mutlu olursunuz baska diyecegim yok ama sakın utangac olma sogukkanlı ol
göz teması kesmemek ufaktan psikopatlık be kanka ama utangac olmaması ve azıcıkta kendini ağırdan satması çok iyi olur tabi isteksiz de göözükmememli

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
hocam olabildiğince muhabbet kurmaya calısın eğer böyle hic konusmadıysanız önceden muhabbet adam akıllı gecmez olabildiğince espiri yapın ama komik olsun ve lütfen boş espiri olmasın kızı güldürücem diye soğutmayalım :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Kanka kelimenin tam anlamıyla öküz ol zengin davran arada kıskan kız sende aşık olmamaya bak yeter :))

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
doğal davranırsan kız bundan etkilenicektir emin ol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...