Aga ne filmler sarıyor artık ne oyunlar ne abur cubur hiçbirşey ilgimi çekmemeye başladı başlarda güzeldi fakat gitgide boku çıkıyo keşke sokağa çıkma yasağı gelseydide bu sorun 1 ayda çözülürdü yaAga bende öyleyim inan bana çoğunluğunu evde geçiren birisi olarak ben sıkıldıysam seni de anlıyorum oyunlar sarmıyor artık, çerez alıp 2 kuruşluk keyfim vardı oda sarmıyor herşey bi düzene gireydi de kurtulaydık psikolojik olarak baskımı yaşıyorum nedir.
Onuda denedim merak etmeen iyisi duvara kafa atmak
Yaşa sen kanka aynı durum bizde de var ne yapsam yaranamıyorum imdat diye bağıracam camdan en sonundaYalan söylemeyeyim valla işimi özler oldum çalısip yorulmayi özledim be
Ben karantiba falan dinlemedim 2 gun once koye gittim oh be dunya varmis dedim ya eve sığamıyorum artik bende kız arkadaşimla aram bozuldu arıyorum kavga ediyoruz mesaj atıyorum arama beni dedi ne yapsak yaranamıyoz kadın milletine sosyal hayat diye biseyim kalmadı artık
3 kitap bitirdim ya bu zamana kadarHiçbir şey sağlıktan daha önemli değildir bence, kitap oku. Alışkanlığın yoksa denemen gerek. Müthiş zevk alırsın eğer alışırsan
Çok alternatif aramamak gerek, ya oturur sıkılmaktan yemek yer kilo alırsın. Ya da düzenli bir şekilde ara ara sporunu yapar kitap okursun3 kitap bitirdim ya bu zamana kadar
Resmî kurumda çalışıyorum, zorunlu çalışıyoruz hala. Evden çıkmayın deseler, ihtiyaçlarımın dışında hiç çıkmam. Süreç çok tehlikeli ve kimse farkında değil .Çok alternatif aramamak gerek, ya oturur sıkılmaktan yemek yer kilo alırsın. Ya da düzenli bir şekilde ara ara sporunu yapar kitap okursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?