Yeni aldıgım bilgisayara driver booster gibi driver güncelleyici programlar lazımmı yoksa windows update işlemci ekran kartının kendi sitesinden driverlarını indirip güncellesem yeterli olur mu ? Bir arkadaşım driver boosterin korsan driver yüklediği gibi bişeyden bahsetmişti.Eski bilgisayarımda driver booster kullaanıyordum sıkıntı yaşamadım ama sorayım dedim.
bende bir yerde duydum bazen yanlış driver indirdiğine dair ama bu sadece söylenti bir makalesi yok kaldım ki zaten kendini çok geliştirdi artık yapmaz yapıyorsa bile.
Her markanın programını kullanmak mantıklı olmayabilir ama dünya çapında bilindik markalar sorun yaratmaz. Örnek olarak: Driver Pack Solution veya Driver Booster programları.
Driver güncellemeleri eğer varsa aynı zamanda Windows update üzerinde de gözüküyor bilginize.
Her markanın programını kullanmak mantıklı olmayabilir ama dünya çapında bilindik markalar sorun yaratmaz. Örnek olarak: Driver Pack Solution veya Driver Booster programları.
Driver güncellemeleri eğer varsa aynı zamanda Windows update üzerinde de gözüküyor bilginize.
Driverları kendin tek tek elle yüklersen herzaman daha sağlıklı olur bende driver booster falan kullanıyodum problemler yaşattığından kendim yüklüyorum sitelerinden öyle yap bence