Süper Üye
memoryhayranıO' Alıntı:güvenlik duvarını ve virüs programlarını kapat
MaxGlamell' Alıntı:BURDAN BAKINIZ http://memoryhackers.org/konu-memoryhackers-clientshell-hatasi-cozumu.mh
Alesso*' Alıntı:Wolftüyü Sil Baştan Kur
DelPhoİ' Alıntı:Ağa sen wolf dosyasini silmisin bazilarini wolf nereye kuruluysa oraya git oradan dosyasini tamamen sil sonra wolft kaldir tekrar yükle duzelir dosyayi yanlislikla silmis olabilirsin
DelPhoİ' Alıntı:Ağa xincodeye bi baksana bos mu dolu mu diye ?
MaxGlamell' Alıntı:BURDAN BAKINIZ http://memoryhackers.org/konu-memoryhackers-clientshell-hatasi-cozumu.mh
yiitgven7s' Alıntı:DelPhoİ' Alıntı:Ağa xincodeye bi baksana bos mu dolu mu diye ?
Dolu kardeşim.
DelPhoİ' Alıntı:yiitgven7s' Alıntı:Dolu kardeşim.
Youtubede baktm da bunun gibi bi farkli hatalar var yani en iyi yontem iboit le guclu kaldirip oyle dene olmasa cloud shel hatasini yap xincodeyi degistir yani
yiitgven7s' Alıntı:DelPhoİ' Alıntı:Youtubede baktm da bunun gibi bi farkli hatalar var yani en iyi yontem iboit le guclu kaldirip oyle dene olmasa cloud shel hatasini yap xincodeyi degistir yani
Deniyorum şuan zaten onları.
DelPhoİ' Alıntı:yiitgven7s' Alıntı:Deniyorum şuan zaten onları.
Dene insl olur ne diyelim
yiitgven7s' Alıntı:DelPhoİ' Alıntı:Dene insl olur ne diyelim
Aynen sabahtan beri uğraşıyorum mikrafonu kırdım sinirden alıcam yine.
DelPhoİ' Alıntı:yiitgven7s' Alıntı:Aynen sabahtan beri uğraşıyorum mikrafonu kırdım sinirden alıcam yine.
1. Oyunu kendi sitesind3n mi indirion yoksa gezginlerden mi
2. IseBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Şuna gir belki yardimci olur teldeyim diye ceviri yapamadim
CrawLTC' Alıntı:DelPhoİ' Alıntı:1. Oyunu kendi sitesind3n mi indirion yoksa gezginlerden mi
2. IseBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Şuna gir belki yardimci olur teldeyim diye ceviri yapamadim
wolftü Kayıt Defterı Bozulmus Oabılır Iobıt Unınstaller Ile Guclu Bır Sekılde Kaldırmalı Ve Guncel Setup dosyası Ile Kurulum Yapmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?