Seçkin Üye
ekran foto atarmisin ustaarkadaşlar ne yaparsam yapayım bu hile açılmıyor (sybyte kabus lite) . windowsu güncelledim 1909 yaptım . antivirüsü kapattım . her şeyi denedim ama hileyi açınca thread stopping diyor ve kapanıyor . internet sitesinde hile yüklendi diyor ama yok . şuna bi el atın arkadaşlar
Ekran fotosu at usta bence daha çabuk yardımcı olur arkadaşlar
neden açılmıyor o zaman ?Bu bir sorun değildir
Hocam çalışması gerekiyo ya
Oyunu kenarsız mod da açmayı deneyinneden açılmıyor o zaman ?
neden yorum atıyorsun o zaman ?Bir bilgim yok
Oda olmuyor hiler açılıyor sorunsuz . a record b record diyor . başka bir pencerew açıyor . lauch the game diyor ve anında kapanıyorOyunu kenarsız mod da açmayı deneyin
Hocam anında kapanma nedeni bende windows defender yüzünden olmuştu bence bı kontrol et belki açık kalmistir ben açık unutmuştum kapatınca duzledineden yorum atıyorsun o zaman ?
Oda olmuyor hiler açılıyor sorunsuz . a record b record diyor . başka bir pencerew açıyor . lauch the game diyor ve anında kapanıyor
olmuyor be kanka . çözemedim bi sorunuHocam anında kapanma nedeni bende windows defender yüzünden olmuştu bence bı kontrol et belki açık kalmistir ben açık unutmuştum kapatınca duzledi
Usta keşke fotoyu direkt olarak ana başlığa atsaydin öyle daha çok yardımcı oluyorlar ekleyebilirsen ekle malesef yardımcı olamadım kusura bakmaolmuyor be kanka . çözemedim bi sorunu
Nasıl çözdün yazabilir misin ?sorunu çözdüm arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?