Çözüldü BF1 hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Selamlar dostlar 1 aydır çalışmayan hileye çözüm bulamıyorum. Umuyorum ki buradan biri yarımcı olabilir. Bf1 hileyi load ettikten aşağıdaki gibi bir b7 hatası veriyor:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

sonra farklı bir konsol açılıyor bf1'in açılması bekleniyor diyor ardından oyunu başlatıyorum ve bu yeni konsolda şu hatayı verip kapanıyor:

Güvenlik duvarım ve virüs korumam kapalı bf1'i pencere modda başlatıyorum. Var mı bir babayiğit?
Post automatically merged:

Neden bilmiyorum ilk görsel de ikinci görselle aynı gibi gözüküyor ama üstüne basarsanız görselin gerçeğini görebilirsiniz

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
NET Framework yüklü veya güncel olmayabilir. Kurup dener misin? Sisteminde halihazirda var ise kaldirip tekrar kurup geri donus sagla lutfen.

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
NET Framework yüklü veya güncel olmayabilir. Kurup dener misin? Sisteminde halihazirda var ise kaldirip tekrar kurup geri donus sagla lutfen.

Sağolun hocam cevap verdiğiniz için. Zaten 4.8 sürümü varmış ama 4.8.1'i yükledim aynı hataları vermeye devam ediyor maalesef

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Hilenin guncellemeye ihtiyaci varmis sordum da. Hile güncel degil kisacasi. Uzgunum sorununu cozemedigim icin.

Çözüm
neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Estağfurullah asıl ben teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Hile bildiğim kadarıyla çok eski. Güncelleyecek adam kaldı mı acaba
Artik cok fazla oynayani ve isteyeni olmadigi icin olabilir. Guncelleme konularina kesin cevap veremiyoruz, guncellenir ise bildirim olarak dusecektir size.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...