Bi Gelirmisiniz Sorularım vardı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TEST
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
S.Aleyküm Adkadaslar bazı sorularım ve hatalar vardı tek bir konuda size söylüyüm dedim

-Dworda Kick ölüm oyununda işe yarıyor ama uykudua denediğimde kendim ölüyorum klan vs de karsımıza dword kullanan bi .. geldi adam bana kick attı ve kurt ile öldürüyordum seçtiği kişiyi normalde tak tak la kafa atılıyor ama o adam da  kurt simgesi vardı kendim denedim uykuda dire öldüm bisey olmladı yani demek istediğim baskasında olurken bende niye olmuyor (umarım anlamısınızdır:D)

-wolftü türkiyeye gelcek olan robot karkaterler ilk basta hangi serverda çıktı diyelimki latinde var o karkaterler, o zaman ben latin dwordu indirip kullanabilirmiyim karakterleri :D

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kullanamazsın, zaten karakteri kullanmaya çalıştığında da bariz hile olduğun belli olur dolayısıyla daha 1 2 kill almadan odadan atarlar. Kick modu ölüm oyununda rahat oluyor çünkü seçtiğin kişinin seni arka arkaya öldürmeye başlaması lazım ki yasaklı eşya hatası alıp oyundan atsın. Uyku modunda tek kill aldığı için senden dolayısıyla hile yarıda kesilmiş gibi oluyor ve oyundan atmak zor oluyor. İyi forumlar

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
dword hackta takla tek atıyor adamlar hile diyor napmalıyız anlamasınlar yani

TEST
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
♋вιяzαмαηℓαя♋' Alıntı:
Kullanamazsın, zaten karakteri kullanmaya çalıştığında da bariz hile olduğun belli olur dolayısıyla daha 1 2 kill almadan odadan atarlar. Kick modu ölüm oyununda rahat oluyor çünkü seçtiğin kişinin seni arka arkaya öldürmeye başlaması lazım ki yasaklı eşya hatası alıp oyundan atsın. Uyku modunda tek kill aldığı için senden dolayısıyla hile yarıda kesilmiş gibi oluyor ve oyundan atmak zor oluyor. İyi forumlar

tm kardeste karsıdaki adam beni nasıl öldürdü ardardına oyundan atıldım sonra

bu arada uzun uzun yazmısın eyw :D

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Mode hacktan ex mode seçip uyku modunda adamları rahatlıkla atabilirsin.

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
takla tek atıyor adamlar hile diyor napmalıyız yani anlamasınlar taklasızda olmuyor şimdi

•Eskiler Tanır•
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Adamın Soruları Ahiret Sorusu Gibi :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...