- Yasaklandı
-
Banlı Üye
iltifat edıyorum yok okulda oyun oynayalım dedım gerek yok dedi bi ego bi ego neyse salayım biraz sonra sevdıgı muhabbetlerden devam ederimYüz bulmadı sadece sıkıldı, aynısı benimde başıma geldi. Beni takmıyordu sabah attığım mesaja akşam cevap veriyordu, ufak bir sorundan dolayı engelledi. Sal sende ne halleri varsa görsünler.
Aynen böyle ama bazen bokunu da çıkarmamak lazım çok yazmayınca da kız tavır koyar onun dengesini kıza göre sen kurcan. Nabza göre şerbet yaniKendini ağırdan sat umursamaz tavırlar takın o msj atmazsa sende atma
kızın sevgılısı varmış sınıf grubuna konuşma dakkasını attı yıkıldım çok kötü oldum şuan kalbime kurşun sıktılar sankiYa işine gelen biriyle flört ediyodur ya onunla eğlendiğini düşündü ya da sıkıldı.
1. Durum için sen de git başka kızlarla yakınlaş bak kız değil KIZLAR.
2. Eğlendiğini düşündüyse hiç yüz verme selam verse bile hıhı de ortamda yüzüne bakma illa işi düşer de konuşmaya çalışır. Çalışırsa da sikleme.
3. Sıkıldıysa da gene 2. seçenek ama bu sefer azıcık daha tak yanş sohbetini et ama uzatma kısa kes kıza senden daha önemli işlerim de var mesajını ilet.
Evet 1. durum tutmuş anlaşılan. Git başka kızlarla takıl kızdan bol ne var olm. Okulda çevrene 1-2 tane düzgün kız aradaşını bulundur okul dışından çevrendekilerle sevgili ol eğer olmak istiyosan.kızın sevgılısı varmış sınıf grubuna konuşma dakkasını attı yıkıldım çok kötü oldum şuan kalbime kurşun sıktılar sanki
saol teşşekür ederim bilgin için zihnim açıldı neyseEvet 1. durum tutmuş anlaşılan. Git başka kızlarla takıl kızdan bol ne var olm. Okulda çevrene 1-2 tane düzgün kız aradaşını bulundur okul dışından çevrendekilerle sevgili ol eğer olmak istiyosan.
Post automatically merged:
Not: Aynı sınıftan sevgili yapmayın çok büyük hatadır. Mümkünse aynı okuldan da olmasın okul dışında tutun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?