Onaylı Üye
au' da kullandığım bazı 3. parti vst ler var bunları bahsettiğin programda kullanabilir miyim?ben de beat yapımı ile uğraşıyorum 1 yıl gibi bi süredir. ses kayıt ve düzenlemeleri için au iyi bi başlangıç ileride LMMS 'e terfi edebilirsin.
başarılar.
kullanabilirsin. sorunsuz. ikisi de prodüksiyon programı. vst destekliyor yani.au' da kullandığım bazı 3. parti vst ler var bunları bahsettiğin programda kullanabilir miyim?
bana cubase 5 i de önermişlerdi, ilk fl studio ya geçicektim ınput sorunları vardı mic algılamıyor du,kullanabilirsin. sorunsuz. ikisi de prodüksiyon programı. vst destekliyor yani.
cubase 5 'de de bir sürü sorun var.bana cubase 5 i de önermişlerdi, ilk fl studio ya geçicektim ınput sorunları vardı mic algılamıyor du,
zaman açısından beni yavaşlatır diye başka programa geçmeye cesaret edemedim öğrenmesi vesaire.
Dün geceden beri 5 değilde 10.5 i indirip kurmaya uğraştım ***** lisini ne yaptıysam olmadı nerden kurarsam kurayım program açılırken plugin isimlerinin geçtiği kısımda "video player" ismi geçiyor sonra çalışmayı durdurdu diyor.cubase 5 'de de bir sürü sorun var.
Studio One indir o da çok iyi boş ver şu çöp programıDün geceden beri 5 değilde 10.5 i indirip kurmaya uğraştım ***** lisini ne yaptıysam olmadı nerden kurarsam kurayım program açılırken plugin isimlerinin geçtiği kısımda "video player" ismi geçiyor sonra çalışmayı durdurdu diyor.
öğrenme aşaması bana zaman kaybı gibi geldiği için yapamıyorum bir türlü. işte bugün cubase 10 a geçicektim ***** versıyonunu çok uğraştım çalıştırmadım pc deStudio One indir o da çok iyi boş ver şu çöp programı
kullanıcı adını söylersenattım gt bekliyorum kankam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?