- Yasaklandı
-
2015'de başladım ben dostum arka arkaya ile bir ilgisi yok. Dizide howard'ın annesi ile diyalogları azaldı. SPOİLER ****************** Çizgiroman dükkanı artık yok ve adamlar başka konu bulamadığı için doğal olarak aynı şeyleri tekrarlıyorlar. 6. sezona kadar çok iyiydi sonra tekrarlamaya başladı.Kanka çok arka arkaya izlediysen bi yerden sonra aynı şeyler tekrar ediyormuş gibi gelir bu tarz dizilerde 1 2 sezon izleyip bırakcan başka film sokcan araya anca öyle zevk alırsın.
Teorik fizikçi sheldon deneysel fizikçi Leonard, Mühendis howard (sheldon howard ile çok ağır taşak geçiyor mühendis isen alınabilirsin xd) ve sonn olarak Astrofizikçiben diziyi bilmiyorum nasıl bir dizi @metopiw
bende bir fizik ögrencisiyrimTeorik fizikçi sheldon deneysel fizikçi Leonard, Mühendis howard (sheldon howard ile çok ağır taşak geçiyor mühendis isen alınabilirsin xd) ve sonn olarak AstrofizikçiBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(beni en çok güldüren rajesh lan adamın siktir boktan aksanı ve hintli olduğu için saçma sapan kazaklar giyip beni güldürmekten öldürmüş kişi),, bide güzelmi güzel garson penny var tabii. Diğer oyuncuları söylemeyeyim espirisi kaçar izle gayet güzel bir dizidir.
Dostum söylemeyi unutmuşum ciddi bir dizi değil, Komedi dizisibende bir fizik ögrencisiyrimama diziyi izlemeye başladım söyledikleri saçma geliyor bilmiyorum belki bana sadece saçma geliyordur
Sheldon aşırı zeki bir o kadar da deli manyak biri söylediklerini anlamaman normalbende bir fizik ögrencisiyrimama diziyi izlemeye başladım söyledikleri saçma geliyor bilmiyorum belki bana sadece saçma geliyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?