aga nasrettin hoca hikayeleri kraldırNasrettin Hoca yolda yürürken, biri ensesine öyle bir vurmuş ki, nerdeyse yere düşecekmiş, hiddetle dönüp bakmış; karşısında tanımadığı genç bir adam. Nasretti Hoca sormuş:
- "Ne cüretle vuruyorsun!.."
- "Özür dilerim hocam, sizi birine benzettim, küçük bir hata yaptım, ama siz pireyi deve yaptınız.
- "Yürü o zaman, kadıya gidiyoruz!"
Gitmişler kadıya, ikisini de dinleyen kadı efendi, Nasrettin Hoca'ya vuran gencin akrabasıymış. Kadı efendi, Nasrettin Hoca'yı yumuşatıp, akrabasını kurtarmaya çalışmış:
- "Hoca, hislerini anlıyorum. Bu durumda herkes aynı şeyi hissederdi. Şimdi bu genç adam kendine bir tokat atsa, kabul eder misin?"
Nasrettin Hoca ısrar etmiş:
- "Olmaz, mahkeme yapılsın."
Kadı efendi, bunun üzerine akrabası olan genç adama dönüp kararını vermiş:
- "Ceza olarak Nasrettin Hoca'ya 5 kuruş ödeyeceksin, hemen gidip getir!.."
Nasrettin Hoca, para almaya giden genc adamın dönmesini beklemiş. Bir saat geçmiş, iki saat geçmiş, ama genç adam ortalıkta gözükmüyormuş.
Mahkeme kapısının kapanma saatine kadar bekleyen Nasretti Hoca, kadı efendinin ensesine okkalı bir tokat indirdikten sonra demiş ki:
- "Kusura bakma kadı efendi, daha fazla bekleyememem, gelirse söyle ona; 5 kuruşu sana versin!.."
Gonyalı gonyalı adasdasKonyalıya Sormuşlar 3 Tane G Harfi İle Başlayan Hayvan Say Oda Demişki Goyun , Guzu Ve Guş
vay anasını milli piyonga denen asıl bu olsa gerekaga nasrettin hoca hikayeleri kraldır
Post automatically merged:
Kadın, komşusuna kocasının geceleri eve geç gelmesinden şikayet ediyormuş. Komşusu;
- "Benim vereceğim öğüdü tutarsan, bir günde geç gelmekten vazgeçer." dedikten sonra devam etmiş; Geçen gece sabaha karşı 3'te eve geldiğinde, yatağımdan hafifçe doğrulup, "Sen mi geldin, Mehmet?" diye seslendim. O geceden beri geç kalmıyor.
- Nasıl olur, bu kadar basit mi geç gelmesini engellemek.
- Kocamın ismi Ahmet.
Post automatically merged:
Jack ve arkadasi Bob, kayak yapmaya Kuzeye gitmisler. Bir kaç saat yol aldiktan sonra korkunç bir kar firtinasina yakalanmislar. Yakindaki bir çiftlik evine arabalarini çekmisler ve evin çekici hanimindan geceyi orada geçirmek için izin istemisler.
- "Dul bir kadinim ben" diye açiklamis hanim,
- "Eger evimde kalmaniza izin verirsem komsular dedikodu yaparlar."
- "Endiselenmeyin" demis Jack, "ahirda da rahat edebiliriz."
Bir sene sonra Jack, dulun avukatindan bir mektup almis. Arkadasi Bob'u çagirarak sormus:
- "Bob, su çiftliginde kaldigimiz çekici dul kadini hatirliyor musun?"
- "Evet, hatirliyorum."
- "O gece geç vakit eve gidip, o kadinla yattin mi?"
- "Evet, itiraf etmeliyim ki bunu yaptim."
- "Ona kendi adin yerine benimkini verdin mi peki?"
Bob yüzü kizararak cevap verir:
- "Evet, korkarim öyle yaptim."
- "Eh, sana çok tesekkür borçluyum dostum. Kadin ölmüs ve çiftligini de bana birakmis."
ben buna ne den bu kadar guldum :ÇDKonyalıya Sormuşlar 3 Tane G Harfi İle Başlayan Hayvan Say Oda Demişki Goyun , Guzu Ve Guş
hep bi rus manitam olsun istemisimdir kraleski kız arkadaşımın ( yunan ) kız arkadaşı ( bu da yunan ) bir cumartesi gecesi bana şöyle bir mesaj attı - noktasına virgülüne dokunmadan yazıyorum- :
bir konuda sana erkek olarak danışabilir miyim ?
çok hoş çok yakışıklı biriyle görüşüyorum.
9. randevudayuz.
3. rakımı içiyorum.
vereyim mi bekleteyim mi ?
paint terkler efsane güzel oluyorDostum paint terk vidoları var belki bilmiyorsundur efsane bak derim
Buna güldümKonyalıya Sormuşlar 3 Tane G Harfi İle Başlayan Hayvan Say Oda Demişki Goyun , Guzu Ve Guş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?