bildiğiniz komik yaşantıdan fıkra, hikaye, eğlenceli bir anınız yok mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
I am studying to be an interpreter in France. The only exam that I have failed so far is the Spanish one. It would be okay if I weren't a native Spanish speaker.

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
aga benım başıma gelmıyen yok ya bı kaza yapıyorum bı ceza yıyorum bı bıcaklanıyorum fıkra gıbı ztn

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
yıl 2012 tokat üni kazanmışım samsundan gidiyorum. şehir dışına da çıkmamışım ama tokat şehir olduğundan beklentim falan var. samsunun merkezi büyüktür mesela ki ben çok kayboldum. tokata gittik o zamanlar orda akrabam var babam vs doluştuk benim mühendislik kazandığıma kimse inanmıyo o zamanlar. şehre girdik araba ile devam ediyoruz eniştelere geldik. dedim enişte şehir içinde niye oturmuyosunuz siz dedim, oda şehir içindeyiz ya dedi. dedim merkez nerde ? burası merkez deyince zamanda ilk kez yolculuk yaptığımı hissettim. bi 50 sene geriye gittim işte.

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Temel ile Dursun konuşuyorlardı…

Temel Dursun’a sorar:

– Savaş çıkarsa yandık galiba.

Dursun düşündü:

– İki olasılık var, dedi. Ya çıkar ya çıkmaz. Çıkmazsa mesele yok, çıkarsa iki olasılık var:

Ya çürüğe çıkarız ya askere alınırız. Çürüğe çıkarsak mesele yok, askere alınırsak iki olasılık var: Ya geri cephe ya ileri cephe. Geri cephede kalırsak mesele yok, ileri cepheye gidersek iki olasılık var: Savaşı ya kazanırız ya kaybederiz. Kazanırsak mesele yok, kaybedersek iki olasılık var: Ya esir düşeriz ya ölürüz. Esir düşersek mesele yok, ölürsek iki olasılık var: Ya gömerler ya kağıt fabrikasına yollarlar. Gömerlerse mesele yok, kağıt fabrikasına yollarlarsa iki olasılık var: Ya gazete kağıdı ya tuvalet kağıdı. Gazete kağıdı olursak mesele yok, tuvalet kağıdı olursaaak… İşte o zaman yandık Temel!

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Sen ne dedin skahd

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Hindi Kalabalığa Girmiş Ne Demiş Bune Kalabalıh Bune Kalabalıh

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Trakyaliya birgun biri köpeğini birakmis emanet demis agaca bagla kalsin cikarirsan saldirir ama su deyince durur trakyali elinden kacirmis kpegi kopege su diyiverim dursana lin deyolip durmis koekte anlamamis sive saybine kosmus sahibi su diyip durim semicen su dicen demis wewsweewasaxcAdsaZqwawaewa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...