Uzman Üye
ben giriyorum?elo buddy,leaguetec,bol ölmek üzere core shine 1 demişsin ben sana 4 tane saydım
gosun ne sitesine türkiye sunucularından girebilirsin ne de programına bunun için ben gosun programını loltityden crackleyip paylaşıyorum
loltity zaten gosGoS Var ama 3 gün içinde ban yersin LoLTity alacaksan al başka önermem zaten yok
Teşekkür ederim artık bende kullanabiliyorum gosu. VPN ile giriş yapıyorum ardından kurup açıyorumloltity zaten gos
saçmalıyorsun şu an giriş yapamazsın adamlar türkiyeye tamamen kapatıyor ha openvpn kullanıp burada ahkam kesiyorsan lafım yok sanaloltity zaten gos
google a ücretsiz vpnler yaz bir tanesini indir kur herşeyini ayarla aç vpn yi gir gosa ayarlarını yap sonra vpn yi kapat lole girVpn kullanıp nasıl GOS indirebilirim yardımcı olur musunuz
özelden yazar mısın banagoogle a ücretsiz vpnler yaz bir tanesini indir kur herşeyini ayarla aç vpn yi gir gosa ayarlarını yap sonra vpn yi kapat lole gir
bulamadım da ben ücretsiz vpngoogle a ücretsiz vpnler yaz bir tanesini indir kur herşeyini ayarla aç vpn yi gir gosa ayarlarını yap sonra vpn yi kapat lole gir
indirdiğin vpn yi aç biryere bağlan gosu aç gos çarına gir ayarlarını yap oyuna girecekken vpn yi kapat@as2am4 kardeşim vpn falan halletimde gos indiriyorum loaderi açıyorum ondan sonra hata veriyor HTTP1.1 404 Not Found diye bilgin varmı
Var kardeşimScript ban yeme ihtimali varmı
gos'a ne zaman gireceksen vpn yi açıcaksın gos açılıp kurulduktan sonra kapatıcaksın@as2am4 Kardesım dedıgın gıbı yaptım da herşeyi gos'da hesaba giriş yapıyorum sonra bana hata veriyor http1.1 404 not found diyor uygulama açılıp geri kapanıyor ayar falan yapamıyorum sebebini biliyor musun
knk şimdi ben dediğin şeklin aynısını yaptim siteye falan giriş sağladım vpn ile indirdim vpn acik hesaba giriş yapinca hata veriyor kapaniyor loader çözümünü detaylı bi şekilde yazarsan çok sevinirimgos'a ne zaman gireceksen vpn yi açıcaksın gos açılıp kurulduktan sonra kapatıcaksın
hatanın ss ini atarsan yardımcı olurumknk şimdi ben dediğin şeklin aynısını yaptim siteye falan giriş sağladım vpn ile indirdim vpn acik hesaba giriş yapinca hata veriyor kapaniyor loader çözümünü detaylı bi şekilde yazarsan çok sevinirim
çalışmayan bir scripti nasıl çalıştırıcaksın acabahatanın ss ini atarsan yardımcı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?