kanka alamayabilirsin ya ben yaşadım aynı olayı alamadım ama deneHocam sea, bi arkadaşın insta hesabını çalmışlar.
mailini patlatmışlar galiba önce, güvenlik mailini silmişler geri yükledim, ordan geri almaya çalıştım ama çok geç, bağlantı geçersiz diyor.
profil aynı sadece e posta, şifre, tel no edğişmişler.
geri alma şansımız var mı?
net bilgisi olan yazsın lütfen, boş, vakit kaybı yaptırmayın.
/hacked a giriyorum şunu diyor
Ekli dosyayı görüntüle 91804
çok yardımcı oldun knk eyw.kanka alamayabilirsin ya ben yaşadım aynı olayı alamadım ama dene
tamam knkmbi şekli vardı ama öğrenim yazarım
Alabileceğini düşünmüyorum illegal yollar deneyebilirsin ama o işi yapanlar da deli gibi para isterHocam sea, bi arkadaşın insta hesabını çalmışlar.
mailini patlatmışlar galiba önce, güvenlik mailini silmişler geri yükledim, ordan geri almaya çalıştım ama çok geç, bağlantı geçersiz diyor.
yüzünün olduğu fotoğraf falan paylaşılmışsa, supporta bir kaç kanıt gönderdikten sonra kesinlikle hesabı geri verirHocam sea, bi arkadaşın insta hesabını çalmışlar.
maile bi şekilde erişmişler güvenlik maillerini silmişler, sonra kayıtlı mail adresini değişmişler. şu anbişi olmadı isntanın dönmesini bekliyoruz bakalımçsmaılını nasıl patlatmıslar maılı kurtartmayı denese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?