Çözüldü bilgisayar açılırken windows logosu gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AMATÖR TASARIMCI
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
beyler selamın aleyküm bilgisayar açılırken windows logosu gelmiyor f2 spam attığım halde bioasa giremiyorum ama anakarta bağlayınca girebiliyorum nedendir acaba bu
ekran kartım rx580 8gb
anakart h110md
işlemci i5 7400

Çözüm
Açılışta bilgisayar üreticisinin logosunun çıkması, o sistemde UEFI kurulum yapıldığını gösterir. UEFI kurulum yapılması bilgisayarların daha hızlı açılması açısında çok büyük bir avantajdır. Kısacası bilgisayar logosunun çıkması iyi bir şey diyebiliriz.
Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Açılışta bilgisayar üreticisinin logosunun çıkması, o sistemde UEFI kurulum yapıldığını gösterir. UEFI kurulum yapılması bilgisayarların daha hızlı açılması açısında çok büyük bir avantajdır. Kısacası bilgisayar logosunun çıkması iyi bir şey diyebiliriz.

Çözüm
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Ben o ayarı "msconfig" , önyükleme seçeneğinin oradan yapmiştim bazen windows logosu geliyorsu bazen gelmiyordu ama benim bilgisayarim eski sizinkiler yeni nesil

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Gerekli bir şey değil ama msconfigden bilmem ne ön yükleme logosu diye bir şey olması lazim onu açarsan tekrar gelir

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Fast boot açık olabilir mi? Eğer öyle ise olması gayet normal.

SSD ve HDD nin bağlantısını kesip bilgisayarı aç, disk bulamayacağı için direkt biosa atacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...