güc kablolarini tam takmamista olabilirAcaba toplarken gerekli kabloları montajlamadın mı veya kısa devre vermesine sebeb olan yanlış bir bağlantı mı yaptın
pc nin yerini yakın zamanda değiştirdiysen yada düşürdüysen şuanlara dikkat et, harddiske giden kobloların gevşemiştir yerinden çıkmıştır yada powerın yeterli gücü sağlayamaması sebebiyle olabilir, ekran kartında sorun oldugunu düşünmüyorumbeyler pcim kendiliginden kapanıp ekranda sinyal yok diyiyor ama kasa çalışıyor ve bir ses geliyor hatadan sonra bir uyuşmazlıkmı var sizce kasamı yeni açtıgımdada bu yazıyor PLEASE PWER DOWN AND CONNECT THE PC POWER CABLE(S) FOR THIS GRAPHICS CARD
eywlh deniyicem şimdiEkli dosyayı görüntüle 70259
Bu fotoğrafdaki gibi 2 adet kablo çıkması lazım bunu ekran kartına takıcaksın
Bu videoyu 50:10 dan itibaren izle nereye takacağını gösteriyor
Windows tüm parçaları tanımladığını söyleyecek eğer işlemleri doğru yaptıysan
evet değiştirdim bundan 3 ay önce filanpc nin yerini yakın zamanda değiştirdiysen yada düşürdüysen şuanlara dikkat et, harddiske giden kobloların gevşemiştir yerinden çıkmıştır yada powerın yeterli gücü sağlayamaması sebebiyle olabilir, ekran kartında sorun oldugunu düşünmüyorum
tmm deniyim teşekürlerGüç kaynağından gelen kabloyu uygun porta tam olarak oturtturun, fazla baskı yaparım diye korkmayın ittirin. Çıt sesi duyacaksınız o zaman oturmuş demektir. Kabloların bağlandığından emin olduktan sonra tekrar deneyim. Sorun devam ederse donanımsal bir arıza söz konusu olabilir, hem ekran kartını hem PSU'yu göndermenizi tavsiye ederim ama verdiği hataya göre kablolar tam takılmamış diyor. Şimdilik endişeye mahal yok.
Sorun çözülmezse haber ver dostum başka çözüm önerileri bulmaya çalışalımeywlh deniyicem şimdi
Post automatically merged:
evet değiştirdim bundan 3 ay önce filan
Post automatically merged:
tmm deniyim teşekürler
eywlh çok teşekür ederimSorun çözülmezse haber ver dostum başka çözüm önerileri bulmaya çalışalım
ekran kartının güç girişlerini kontrol etbeyler pcim kendiliginden kapanıp ekranda sinyal yok diyiyor ama kasa çalışıyor ve bir ses geliyor hatadan sonra bir uyuşmazlıkmı var sizce kasamı yeni açtıgımdada bu yazıyor PLEASE PWER DOWN AND CONNECT THE PC POWER CABLE(S) FOR THIS GRAPHICS CARD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?