Selam arkadaşlar dün gece bilgisayarda dolaşırken ekran bi anda gitti sonra kasanın yanına vardım ve yanık kokuları gelmeye başladı hemen elektriği kestim kasayı açtım ve tekrar çalıştırdım bilgisayarı ekran kartının fanının dönmediğini fark ettim diğer tüm donanımlar çalışıyor acaba durduk yere neden olmuş olabilir ve ekran kartım yanmışmı cevap yazarsanız teşekkür ederim iyi günler.
Dostum ekran kartın yanmış geçmiş olsun...
Bir arkadaşın yada bir pc tamir dükkanından bir ekran kartı taktır ve böyle dene
Bazen ekran kartın yansa bile fan çalışır buda ekran kartı chipsetlerinin sıcaklıktan zarar görmesidir dostum
Çok ekran kartını yakarak elime almış biri olarak söylüyorum ekran kartın pert olmuş dostum
Başlat butonuna bastığın zaman bir uyarı sesi gelmesi lazım belki 1 kere belki 2,3,4 kere. Kaç tane uyarı sesi geldiğini ve kısık kısık mı yoksa tek bip şeklinde mi olduğunu söylersen yardımcı olmaya çalışırım.
dostum aynı durumları bende yaşadım morolini bozmak istemiyorum ama artık o bilgisayar toprağa bakıyor ölüm eşiğinde can çekişiyor hakkın rahmetine kavuşmak üzere imkanın varsa yeni bi bilgisayar topla tabi bu türkiye coğrafyasında biraz büzzüğü sıkmak lazım saygılarımı sunarım
yanık kokusu hiç iyi olmamış özellikle sadece ekran kartının çalışıp diğerlerinin çalışmaması öncelikle bilgisayarı bir bilgisayarcıya götürüp kontrol etmeni öneririm ekran kartın yanmış ise büyük ihtimalle tamir edilmez.