Termal macunları yaptırmamıştım ondan olabilirBilgisayarın termal macununu kontrol et. Sonra işlemci sıcaklığı ekran kartı sıcaklığı hepsine açıp bakmalısın.
Teknik servise vermen senin icin daha yararli olacaktir ama buyuk ihtimal isidan kapaniyorTermal macunları yaptırmamıştım ondan olabilir
Bilgisayarım 6 senelik ve toplama almıştım mahallesi bilgisayarcısına götürsem çözer mi acaba?Dostum birisi sana termal macunu kontrol et demiş. Bilmiyorsundur diye tahmin edip soruyorum. İşlemcinin fanını söküp baktın mı ? Eğer baktıysan ve baktığın gibi kapattıysan lütfen bilgisayarını kapat. İşlemcinin yanması an meselesi. Teknik olarak bir bilgin yok ise lütfen o cihazı doğruca bir teknik servise götür. Tüm bakımlarını yapsınlar.
Kanka valla her sepette illaki çürük meyve vardır. Sen yine de yetkili teknik servislere ver.Bilgisayarım 6 senelik ve toplama almıştım mahallesi bilgisayarcısına götürsem çözer mi acaba?
Tamam saol bilgi içinDostum ısınmadan dolayı işlemci ve ekran kartına çok büyük zararı var birde işlemci termal macunu değişimi yapmak istiyorsan silikon bazlı termal macun kullanmanı tercih ederim
Aşırı ısınma olduğundan en çok etkilenecek donanım ekran kartı ekran kartı chipsetleri yanarsa pc nin açılmasını unut hep mavi ekran yada siyah ekran ile karşılaşırsın
Teknik bilgin yoksa pc ni uzman birine götür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?