- Yasaklandı
-
Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
Araştırdım internette 10 tllik var ama işimi görmez gibi geliyor teşekkürler yinedeFan heryerde satılıyor.10 TLye uygun dandik olmayanlar var işini görür diye tahmin ediyorum
Öncelikle @ işareti koyup etiketlemek istediğin kullanıcının nickini yazıyorsun.örn;Öncelikle ben teşekkür ederim.Konu ile alakasız bir şey sorucamda nasıl mesaj atarken etiketliyorsunuz ? (forumda yeniyim)
Bakıyorum teşekkürlerFan gelince Aerocool AE-CFDF120BK Dark Force 12 Cm Siyah Sessiz Kasa Fanı cok iyidir
Teşekkür ederim dikkate alıcam@GodlyHanaS Sen bana yardım ettin. Bende sana ediyorum
Bak ilk önce kasanın içini iyice temizle hatta yanına Vantilatör gibi bişey koy ki soğusun.
Kendine uygun fiyatlı bir fan bul.
Bunlar ilk önlemler şimdi ise
Görev Yöneticisini Aç orda fazla MB Yiyen şeyleri direk kapat Sistem Dosyaları hariç.
MsConfig'den başlatma var ordan istediklerini devre dışı bırak.
veya Virüs bulaşmış olabilir. Virüslerden'de kaynaklanıyor bu ısınıp kapanmalar.
Eğer hiçbiri olmazsa git bi servise götür. Formatta at ne olur ne olmaz
Teşekkür ederim dikkate alıcam
Dediğn gibi format son çare ama dediklerini uygulayınca düzelirse de atmayı düşünüyorum uzun zamandır atmak istiyordum bahanem oldu
Örneği varsa atar mısın hiçbir şey anlamadım :/@GodlyHanaS Ayn istiyordum. After Effects'de Saber Effect Diye birşey var nu photoshopda yaparsan. Arkaya bir bozkurt koy birde ByLeonS Yazsın. Valla Sevinirim
Örneği varsa atar mısın hiçbir şey anlamadım :/
Bu görüşün çok sağlıklı olduğunu düşünmemekle birlikte katılmıyorum. Kısacası donanımın ... .. siniz!format her ay düzenli olarak yapılmalıdır veya 3 ayda bir gibi diş kontrolü gibi bişeydir bu
Teşekkür ediyorum uzun uzun yazmışsın üşenmeyip70 80 derece çok ciddi bir ısı kardeşim onun yanmış olması lazım.. Yani tahmini söylemiş olabilirsin bi derecesini belli başlı programlarla ölç derim. Diğer yandan şunu belirteyim AMD ise evet genelde hep ısıntı sıkıntısı oluyor. Bu arada pcnin macunlarını kontrol et veya ettir. Macunu sürerken işlemcinin bacaklarına çok dikkat et elini dokundurma bile onlar mekanik pclerde milim milim ölçülerle yapılmıştır. İnsan eliyle doğrultulması çok zordur kırarsan işlemcin çöp olur bilgine. Genel temizlik yapmanıda öneririm temizlik yaparken dikkatli olmalısın parçaların tekrar yerine doğru ve sağlıklı takabileceksen söküp soketler dahil temizlemelisin. Özellikle İşlemci soğutucusunun olduğu ızgala tozla dolmuştur büyük ihtimal ısınma yapar.
Sana yardımcı olabileceğim sadece buradaki metinsel bilgilerden değil, aksine kaynak vererekte yardımcı olmak istiyorum.
1-)Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
2-)Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
3-)Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
(Normalde orjinal sitesinden indirme linki verdiğim için tarama gerektirmez.
Forum kurallarına hassasiyetli yaklaşmak için tarattım. İçin rahat olsun.)
Donanımsal (Fiziksel - Hardware) olarak yapabileceklerini sıraladım lakin.. birde Yazılımsal (Software) olarak onarımı var bunun için şuan vaktim yok vaktim olunca sana detaylı olarak bu yorumumda belirtirim.
Konu içinde konu açtım resmen ayrı bi konu olarak detaylı bir şekilde anlatsaydım daha iyi olurdu. Belkide yaparım neyse.. Görüşmek üzere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?