Onaylı Üye
Konuyu biraz daha açar mısın link kısaltmayı biliyorum ama bunları twitter üzerinden nerelerde paylaşıcam?Twitter uzerinden kisalt xyz ile link paylasarak kazanabilirsin ve ya telegram.
Photoshop bilgim var ama müşterinin istiyceği kadar profosyenel bir şey yapamamLogo yapabilirsin
başka bir fikrim yok istersen photoshopunu geliştirKonuyu biraz daha açar mısın link kısaltmayı biliyorum ama bunları twitter üzerinden nerelerde paylaşıcam?
Photoshop bilgim var ama müşterinin istiyceği kadar profosyenel bir şey yapamam
İddaa oynuyorum galibiyete oynuyorum onun da oranı düşük oluyor 1,5 oran veriyor çok az bir şey yatırdığım için az kazanıyorumLogo ve iddaa işinde para var dostum
Canlı oynayarak iyi kazanım yapabilirsin dostumİddaa oynuyorum galibiyete oynuyorum onun da oranı düşük oluyor 1,5 oran veriyor çok az bir şey yatırdığım için az kazanıyorum
Yapmaya çalışırım teşekkür ederim.başka bir fikrim yok istersen photoshopunu geliştir
Rica EderimYapmaya çalışırım teşekkür ederim.
Malesef anlamıyorum yine de teşekkürler.grafik tasarımından anlıyor musun
Teşekkürler siteyi deniyceğim güzel sonuçlar alırsam devam ettirebilirim.Sana yüzde yüz önerim. dailymotion sitesi video yükle 10.000 görüntülenmede para kazanma açılıyor. Şuan bende izletmeye çalışıyor. Ha bu arada görüntülenme dediğin şey youtube deki gibi saat veya abone şartı yok sadece 1 kere tıklayıp videonu ortalama 5-10 saniye izlenecek o kadar. hadi kolay gelsin.
Eskiden yapmışlığım var. Twitter & Facebook da kız hesabı açıp linkleri paylaşıyordum. Yeni bir yöntem bulamazsam ona geri döneceğim. Teşekkürler iyi forumlar.Link kısaltma servislerinden link kısaltarak para kazanabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?