d3 Σ x2
Süper Üye
Dostum ben de o bölümü okudum ve şuan senin yazdıklarını o zaman bende aynısını demiştim bunu anlatmaya kalkışsam çok uzun şeyler çıkar istersen discord ekle oradan bütün bildiklerimi aktarayımArkadaşlar iyi forumlar, bilgisayar programcılığı bölümünü yazacağım, 2 yıllık bir bölüm DGS ile 4 yıllığa tamamlayacağım. Teknoloji sürekli gelişmekte bu nedenden dolayı sizden bu bölüme hazır hissetmek için yardımlarınızı istiyorum. Ben yazılım mühendisliğine tamamlamak istiyorum bunun için beni bu mesleğe teşvik edebilecek programlar ve faaliyetler önerir misiniz ? Örneğin C programlama dili, ben bu dersleri dinlemek değil de bu derslerle yapılan örnekleri izlemek istiyorum o yüzden bana C programlama diline bakın diye yorumlar yapmayın lütfen. Bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim.
Xèõûn#4846Dostum ben de o bölümü okudum ve şuan senin yazdıklarını o zaman bende aynısını demiştim bunu anlatmaya kalkışsam çok uzun şeyler çıkar istersen discord ekle oradan bütün bildiklerimi aktarayım
Arkadaşım boş tavsiyelerde bulunma lütfen zaten yazmışım sürekli gelişmekte diye bana teşvik edebilecek ne önerirsiniz diye soru soruyorumKardeşim bu işe giriyorsan ya en iyi olacaksın yada bulaşmayacaksın medium seviyesine ulaştıktan sonra iş bulursun kendini geliştirdikten sonra işsiz kalmazsın.
Bak burda dediğin tek mantıklı cevap ilerinin teknoloji olarak düşünmen evet öyle ama bilgisiyar altında her şey olmaz, çoğu fiziksel yapılan bir şey + olarak ben sana demicem yok ileri seviye ol bana göre mantıklı tek bir hareket var oda bir program dilinde kendini geliştirmen.Arkadaşlar iyi forumlar, bilgisayar programcılığı bölümünü yazacağım, 2 yıllık bir bölüm DGS ile 4 yıllığa tamamlayacağım. Teknoloji sürekli gelişmekte bu nedenden dolayı sizden bu bölüme hazır hissetmek için yardımlarınızı istiyorum. Ben yazılım mühendisliğine tamamlamak istiyorum bunun için beni bu mesleğe teşvik edebilecek programlar ve faaliyetler önerir misiniz ? Örneğin C programlama dili, ben bu dersleri dinlemek değil de bu derslerle yapılan örnekleri izlemek istiyorum o yüzden bana C programlama diline bakın diye yorumlar yapmayın lütfen. Bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim.
Tavsiyem bu meslek dalında teşvik istiyorsan staj yapman , su testisi su yolunda kırılır kendini sorumluluk alarak geliştir, gelişince merağın ve isteğin artarArkadaşlar iyi forumlar, bilgisayar programcılığı bölümünü yazacağım, 2 yıllık bir bölüm DGS ile 4 yıllığa tamamlayacağım. Teknoloji sürekli gelişmekte bu nedenden dolayı sizden bu bölüme hazır hissetmek için yardımlarınızı istiyorum. Ben yazılım mühendisliğine tamamlamak istiyorum bunun için beni bu mesleğe teşvik edebilecek programlar ve faaliyetler önerir misiniz ? Örneğin C programlama dili, ben bu dersleri dinlemek değil de bu derslerle yapılan örnekleri izlemek istiyorum o yüzden bana C programlama diline bakın diye yorumlar yapmayın lütfen. Bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?