Süper Üye
başka oyun denemedim desem yeridir sürücüsünü kaldırım manuel olarakta kurulumunu yaptım ve atılan 2. format ilkini ben atmıştım bir yerde yanlış yaptığımı sandım ve bilen birine formatlandım sonuç yine aynıGeForce Now uygulamasıyla optimize edip oynamayı denediniz mi? Kurulum sırasında bir şeylerin yanlış gitme ihtimali olmuş olabilir mi? DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrardan GeForce Now uygulaması ile sürücü kurulumu yapabilirsiniz. Veya internet sitesine girip '' manuel '' aratarak da kurabilirsiniz. Başka oyunlarda da bu sıkıntı var mı?
Max ayarlarda yaklaşık 200 250 FPS falan almanız gerek normalde. O civarlarda oynaması gerek. İşlemci dar boğaz yapıyor diyeceğim fakat bu kadar da fark etmez diye düşünüyorum. Format atmadan önceki değerleriniz nasıldı peki? Bir de uygulamadan dediğim gibi optimize edip oynamayı dener misiniz.başka oyun denemedim desem yeridir sürücüsünü kaldırım manuel olarakta kurulumunu yaptım ve atılan 2. format ilkini ben atmıştım bir yerde yanlış yaptığımı sandım ve bilen birine formatlandım sonuç yine aynı
peki eğer bu bir sorunsa normal değerlerde kaç fps vermesi gerekiyor
şuan işteyim akşamına hemen deneyeceğim uygulamadan yani eskiden gta da high ayarlarda daha yüksek değerler aldığımı hatırlıyorum uygulamadan falan optimize etmeden ve bilgisayar ağzına kadar doluydu c diski d diski falan şuan sadece valorant var bilgisayarda boşMax ayarlarda yaklaşık 200 250 FPS falan almanız gerek normalde. O civarlarda oynaması gerek. İşlemci dar boğaz yapıyor diyeceğim fakat bu kadar da fark etmez diye düşünüyorum. Format atmadan önceki değerleriniz nasıldı peki? Bir de uygulamadan dediğim gibi optimize edip oynamayı dener misiniz.
şimdi abim ile konuştum optimizeymiş oyuna daMax ayarlarda yaklaşık 200 250 FPS falan almanız gerek normalde. O civarlarda oynaması gerek. İşlemci dar boğaz yapıyor diyeceğim fakat bu kadar da fark etmez diye düşünüyorum. Format atmadan önceki değerleriniz nasıldı peki? Bir de uygulamadan dediğim gibi optimize edip oynamayı dener misiniz.
Cevap veremedim mesaj engellemesinden dolayı. Peki bütün sürücüleriniz güncel eminsiniz. Sadece ekran kartı değil BIOS gibi güncellemeleri de yaptınız diye varsayıyorum. Bir de başka bir oyunda eğer denerseniz daha iyi olur varsa öyle bir şansınız.şuan işteyim akşamına hemen deneyeceğim uygulamadan yani eskiden gta da high ayarlarda daha yüksek değerler aldığımı hatırlıyorum uygulamadan falan optimize etmeden ve bilgisayar ağzına kadar doluydu c diski d diski falan şuan sadece valorant var bilgisayarda boş
Post automatically merged:
şimdi abim ile konuştum optimizeymiş oyuna da
akşam gidince en baştan youtubeden format atmayı düşünüyorum bir yerde yanlış var ama çözemiyorum ekran kartı olmayan laptobum ile aynı değeri almak saçma geliyorCevap veremedim mesaj engellemesinden dolayı. Peki bütün sürücüleriniz güncel eminsiniz. Sadece ekran kartı değil BIOS gibi güncellemeleri de yaptınız diye varsayıyorum. Bir de başka bir oyunda eğer denerseniz daha iyi olur varsa öyle bir şansınız.
dostum tekrar format atma hdd yada ssd ne zarar verirsin üst üste çok format atmaakşam gidince en baştan youtubeden format atmayı düşünüyorum bir yerde yanlış var ama çözemiyorum ekran kartı olmayan laptobum ile aynı değeri almak saçma geliyor
Formatlık bir durum yok. Doğru atmışsınızdır muhtemelen. MSI Afterburner indirip değerleri atın akşama. Daha iyi olur.akşam gidince en baştan youtubeden format atmayı düşünüyorum bir yerde yanlış var ama çözemiyorum ekran kartı olmayan laptobum ile aynı değeri almak saçma geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?