Dostum bu ekran kartını çok iyi biliyorum bende kullandım driver güncellemeleri desteklemiyor ayrıca oyun oynarken aşırı derece fps kaybını dibine kadar yaşıyorsun en kısa zamanda bu ekran kartından kurtulmaya bakgt 730 kullanıyorum ve en sürümü güncel.
gt 730 kullanıyorum ve en sürümü güncel.hocam driverler tamamı güncel midir acaba ?
Dostum mesela valorant oynuyorsun tam ekran pencerelı 1920x1080 normal masaustun ama oyun ıçı çozunurlugun 1024x768 oyuna gırınce sıyah ekran oluyor pc yenıden başlatmam gerekıyorDriverleri güncelleyebilir ve bilgisayardan görüntü ayarlarında hertz, ve en yüksek çözünürlüğü dene ekran kartının kendi uygulamasını güncelle öyle düzelebilir belki tam olarak sorun ney anlayamadım
Dostum bu ekran kartını çok iyi biliyorum bende kullandım driver güncellemeleri desteklemiyor ayrıca oyun oynarken aşırı derece fps kaybını dibine kadar yaşıyorsun en kısa zamanda bu ekran kartından kurtulmaya bakgt 730 kullanıyorum ve en sürümü güncel.
O sorun bendede oluyordu ekran kartı veya işlemciden kaynaklı olabiliyor en son baktığımda benim işlemcimin fanının kablosu çıkmış ve bundan dolayı gerekli çözünürlüğü vermiyordu bi bilgisayar kablolarına göz atabilirsin en son ben öyle çözüm yapmıştımDostum mesela valorant oynuyorsun tam ekran pencerelı 1920x1080 normal masaustun ama oyun ıçı çozunurlugun 1024x768 oyuna gırınce sıyah ekran oluyor pc yenıden başlatmam gerekıyor
kanka valla alcama pişman oldum önereceğin ekran kartı varmıdır?Dostum bu ekran kartını çok iyi biliyorum bende kullandım driver güncellemeleri desteklemiyor ayrıca oyun oynarken aşırı derece fps kaybını dibine kadar yaşıyorsun en kısa zamanda bu ekran kartından kurtulmaya bak
Nvdia gt serisinde hiç bir şekilde guncelleme desteklemiyor
Konu başlığınıda büyük yazı yazmışsın
bütçen ne kadar dostum uygun beni iyi idare eder diyorsan oyunları iyi şekilde oynatabilen ucuz ekran kartı istersen gtx 750 ti önerebilirim 2k dan aşağı sıfır ekran kartı kalmadı gibi bir durum var yani piyasa dakanka valla alcama pişman oldum önereceğin ekran kartı var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?