Asus Dual Radeon RX 6600 DUAL-RX6600-8G 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı
16gb Ram
Samsung 75hz 1ms monitör
4 fanlı rgb kasa
480gb ssd
İntel core 5 11.nesil
Windows 10
Böyle birsey düşünüyorum 25k bütçe var sizce çıkarıp alabileceğim bişeyler var mi
hocam iyi ancak rampage a ne kadar güvenilir bilmem 650w psu aldım 800 tlye elimde ptladı sirketinGayet iyi ancak o bütçeye çok daha iyi bir monitör yakışır. Bendeki Rampage 144hz monitörü 1300 TL'ye almıştım indirimdeyken. İndirim kovalayıp monitörün daha iyi performanslısını alabilirsin. Ben ekstradan bir soğutucu fan da almanı öneririm. Benim kasa da 4 fanlı ancak render işlemi yaptığımda hepsini açmak yeterli gelmiyor. Stok fan performanslarını da bilirsiniz yerlerdedir. İlla likit soğutma olmasına gerek yok, sağlam bir pervane olsa yeter.
Hocam sistemi yukseltebilirimde abime alırken bir siteden, kargoda bozulmuş bir şekilde geldi iade etmek için çok ugrastik oyüzden ailem ankara içinde görüp alabilecekleri bisey istiyor ama yinede deneyeceğimhocam iyi ancak rampage a ne kadar güvenilir bilmem 650w psu aldım 800 tlye elimde ptladı sirketin
tmm hocam itopya varmı orda ordan topla amd topalsan daha iyi işlemci filanHocam sistemi yukseltebilirimde abime alırken bir siteden, kargoda bozulmuş bir şekilde geldi iade etmek için çok ugrastik oyüzden ailem ankara içinde görüp alabilecekleri bisey istiyor ama yinede deneyeceğim
aynn sistemin yüksek ona göre dizSistem iyi fakat monitör düşük, eğer ki 144 hz veya 165 hz alacaksanız sistemi düşürün cebinize faydalı olur. Yoksa 240 Hz altı bir monitör bu sisteme yakışmaz size tavsiyem ya 240hz bir monitör alın yada sistemi düşürüp 144 hz'lik bir monitör alın yoksa aldığınız parçalar bir işe yaramaz.
Şansızlık olmuş hocam geçmiş olsun, üzüldüm. Rampage tek bir ürünüm var o da monitörüm. 1 seneden fazladır kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim. Diğer bileşenleri hakkında ne yazık ki yorum yapamayacağım.hocam iyi ancak rampage a ne kadar güvenilir bilmem 650w psu aldım 800 tlye elimde ptladı sirketin
teşekkürler hocam allahtan garantisi vardı ondan götürdük çok da kötü diyemiyeceğim kullandığım kasa eski ve anakart psu bağlantı yeri uyumsuzduŞansızlık olmuş hocam geçmiş olsun, üzüldüm. Rampage tek bir ürünüm var o da monitörüm. 1 seneden fazladır kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim. Diğer bileşenleri hakkında ne yazık ki yorum yapamayacağım.
kaça topladın hocamAga benim pc yi soylim
Palit 3060
Ryzen 7 5800x
Asus tuf x570-p
2x8 corsair vengace pro 3600 mhz
Samsung 970 500gb ssd
2 tb hdd
Casa z7neo
Bi kac eksik var psu yu hatirlamiyorum ama 1900 dolara toplamistim vergisiz aldim ben eylul gibiydikaça topladın hocam
hocam 1900 dolar 26..99 tl yapıyorBi kac eksik var psu yu hatirlamiyorum ama 1900 dolara toplamistim vergisiz aldim ben eylul gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?