bilgisayar donuyor ama sistem çalışmaya devam ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
evet arkadaşlar youtubede dolaşırken ve ramde bir sıkıntı olmamasına rağmen ilk önce pc kasmaya başlıyor sonra ekran donuyor ama bilgisayar çalışmaya devam ediyor örnek olarak film izlerken ekran dondu ama space tuuşna bastığımda filmi başlatıp durdurabiliyordum, bilen varsa çözümünü yazabilir mi veya neyden kaynaklıdır bu sorun

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
o bendede oluyor aga arada sırada kasa mı veya laptopmu kullanıyosun laptop kullanıyosan ısınmadan yapabilir

Hizli yaşa cabuk sıkıl gerçekleri gör
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Boş bellek varsa bilgisayarın temizle çöpleri temizle bilgisayarın düzenli olarak temizle açıkçası benim bilgisayarım olsa Masaüstü laptop kullanıyorum 2 haftada bir düzene Uğraş o güzel bir temizlik yaparım o tozlar Japon yapıştırıcısı gibi bir şey ekran kartı için o soğutma işlemleri falan çalışmıyor ve ekran kartı ısınıyor ve ekran kartı ısındığı zaman bilgisayarın zarar görüyor öbür gün yarın açmayacaksın bilgisayarlı Tabii bunların yanı sıra FPS düşmesi ekran kartının gitmesi görüntünün gitmesi ama unutma bunun olmasının 2 sebebi anakart ve ekran kartı mış yüzde yetmiş ekran kartı %30 anakart bana da olmuş bir ara masaüstü vardı Bir gün geldi Hisar açamıyorum ekranda sıkıntı var Kargo'da sıkıntı var zannettim meğersem Ekran kartı yanmış

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bu tarz donmalar genelde ramden kaynaklanıyor özellikle windows 10 kullanıyorsan hele birde chrom üstüne üstlük 8 gb ram varsa allah kurtarsın kardeşim windows 10 ve chomr bir araya gelince zaten en az 3-4 gb ram kullanmaya başlıyor sana hiçbirşey kalmıyor resmen

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
temizlemen gerekebilir, eğer hala devam ediyorsa ya pcnde sorun çıkmıştır veya driverların eskidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...