Üye
format atmayı dene ? belki düzelirOyun oynarken bilgisayar bi anda donuyor kulaklıktan tık diye bir ses geliyor ve hiçbir şey yapamıyorum restart atmadan hiçbir işlem yapamıyorum lütfen yardımcı olun uzun süredir böyle oyunların ortasında hep donuyor
Denedim olmadıformat atmayı dene ? belki düzelir
O da ekran kartı almak için ateşlenen paranın kokusuben minecraft oynarken donardı pc en son ekran kartı yandı bütün donmalar gitti ortaya güzel bir yanık kokusu geldi
Mavi ekran veriyor mu pc yoksa anlık olarak kitlenip restart mı atıyor ??
O da ekran kartı almak için ateşlenen paranın kokusu
tamamdır bi baktırayımbendede sorun oluyordu ekran kartı arızalandı demişlerdi kuzenindede sorun var ekran aniden donuyor ancak restart atınca düzeliyor büyük ihtimalle sendede ekran kartından dolayı sorun olabilir
götüreyim baktırayım bi teşekkür ederimbilgisayar hastanesine götür baksınlar ram felan yenilersin iyi olur
Sadece klavye kullanıp başka bişi yapamıyosan Ctrl + Alt + Del yap sonra iptal de düzelirOyun oynarken bilgisayar bi anda donuyor kulaklıktan tık diye bir ses geliyor ve hiçbir şey yapamıyorum restart atmadan hiçbir işlem yapamıyorum lütfen yardımcı olun uzun süredir böyle oyunların ortasında hep donuyor
kardeşim ram lerin eskimmişirOyun oynarken bilgisayar bi anda donuyor kulaklıktan tık diye bir ses geliyor ve hiçbir şey yapamıyorum restart atmadan hiçbir işlem yapamıyorum lütfen yardımcı olun uzun süredir böyle oyunların ortasında hep donuyor
ayngame booster da kullanabilirsin
nvdia kullanıyorsan geforce experience kullanabilirdi baudi diye bir uygulama var onuda yapabilirsin dempolama ayarlarından gereksiz dosyaları silebilirsin temp i silebilirsinsen ne önerirsin dostum game booster olarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?