Onaylı Üye
denetim masasından nihai performansa al ve ekran kapatmasını hiçbir zaman yap. yine oluyorsa ekran kartına oc falan yaptıysana ondan kaynaklı olabilir.Güç seçeneklerinden ayarları yapmış olmama rağmen ekran 1 dk mouse oynatmazsam kararıyor. Dizi film izlerken kararmıyor. Bi şekilde bi uygulama yapıyo ama hangisi bilmiyorum nasıl öğrenebilirim.
nasıl yapıcam onudenetim masasından nihai performansa al ve ekran kapatmasını hiçbir zaman yap. yine oluyorsa ekran kartına oc falan yaptıysana ondan kaynaklı olabilir.
ne yanmasından bahsediyosun kanka ölçtüm tam 1 dakikada ekranı karartıyor. Mouseu kullanınca açılıyor. Lütfen bilmiyorsan yorum yapmaekran kartı sorunu bende de vardı güncellemesi var mı bi kontrol et sürekli kapanırsa geçmiş olsun yanmıştır
hata raporunu yükler misinGüç seçeneklerinden ayarları yapmış olmama rağmen ekran 1 dk mouse oynatmazsam kararıyor. Dizi film izlerken kararmıyor. Bi şekilde bi uygulama yapıyo ama hangisi bilmiyorum nasıl öğrenebilirim.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Herhangi bir performans arttırıcı uygulama/yazılım kullanıyor musun? Görev yöneticisinden başlangıç kısmını ekran görüntüsü atar mısın?
güç ayarından kaynaklı gözüküyor, medya oynatilirken uyku kapalı ancak normalde kapanıyor. attığın sste en altta gelişmiş güç seçenekleri var, orayi biraz kurcala ingilizce kullandığımdan display ve sleep ayarları var onları asla yap.Güç seçeneklerinden ayarları yapmış olmama rağmen ekran 1 dk mouse oynatmazsam kararıyor. Dizi film izlerken kararmıyor. Bi şekilde bi uygulama yapıyo ama hangisi bilmiyorum nasıl öğrenebilirim.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?