tesekkurler hocamBu konuyla alakalı bir paylaşımım bulunuyor, inceleyebilirsiniz;
https://memoryhackers.org/konular/kolay-yoldan-para-kazanma-paypal-olusturma-ve-detaylari-hk.224535/
ne tür işlemler yapıyorsun hocamben cep telefonu yazılım işleri ile uğraşıyorum uzaktan bağlantı ile yazılımsal sorunları çözüyorum o para çok yinede kazanması
unutlan şifre hesaplar veya hiç açılmayan güncellemede çökmüş telefonlar vsne tür işlemler yapıyorsun hocam
zamanında girmedik bu işe millet parayı götürdü. ozaman ekran kartları bile çok çok ucuzdu. şimdi kesinlikle yapılmazmining eskisi gibi bişey kazandırmıyor artık boşa kürek çekmek..
Birçok İnsan sana piramit ve ref siteleri veya boş beleş şeyler önericek video izle 10 kuruş al falan ki çoğu sahte bence direk uygulama yap sat veya yayınla kodsuz yazılım bilmeden yapabileceğin siteler var çok basit kodular.io gibi vs yada instagram hesap büyüt yada telegram kanalı ile ilgilen yada cr*ck hesap topla sat ama en iyileri uygulama oyun yapmak rekla*m veya satın alma ileMerhaba arkadalar burada bu konuyu acmam ne kadar dogru bılemedım ama burada cok yenıyım akabınde sız bilir kişilere danısmak ıstedım ben işsizim kpss calısıyorum fakat aynı zamanda bılgısayardan para kazanabılecegım bır ıs yapmak ıstıyorum bununla alakalı ne yapabılırım aylık 3 4 alsam yeter evlenıcmde parayada ıhtıyacım var ama sabıt bır işede o yüzden kpss hazırlanıyorum fakat bos vaktım oluyor ama dısarıda bır ıste calısabılecek bos vaktım yok burda bılgısayardan nasıl para kazanabılırım
Kodsuz oyun yapabilirsin kodular io sitesinde vs sitelerde ama araba oyunu gibi değil kelime oyunu falan çünki bu siteler uygulama içinİyide oyun yapabılecek kod bılgım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?