Uzman Üye
benimde ekran kartı yanmıştı ama pc açılıodu siyah ekran veriyordu donanımsal sıkıntı olduğuınu umuyorum işlemci yanmış olabilir ana kart falanekran kartı yanmıştır yanmış ise geçmiş olsun dostum pc bir daha açılmaz
Ekran kartını çıkartıp çalıştırdım yine tepki verme diekran kartı yanmıştır yanmış ise geçmiş olsun dostum pc bir daha açılmaz
dostum pc aniden oyun oynarken birden kapandı ise ekran kartını yakmışsındır diyorumEkran kartını çıkartıp çalıştırdım yine tepki verme di
wolftü oynuyordum 512 MB özelik ama şimdi ekran kartını cikarinca bilgisiyar yine görüntü verir anakartin kendine özel yeride var donarakta olsa çalıştırır ama ekran kartını çıkarmama rağmen hiç bir şey çalışmıyor bak calisiyor görüntü vermiyor demiyorum hiç bir şeye elektirik gitmiyordostum pc aniden oyun oynarken birden kapandı ise ekran kartını yakmışsındır diyorum
ekran kartını söküp taksanda hiç bir faydası olmaz başka bir pc'ye takarak ekran kartı çalışıyor mu çalışmıyor mu öğrenebilirsin ama %100 ekran kartını yanmıştır diye düşünüyorum en son oyun olarak ne oynuyordun dostum ve ekran kartın kaç gb,özelliği markası ne ?
wolftü oynuyordum 512 MB özelik ama şimdi ekran kartını cikarinca bilgisiyar yine görüntü verir anakartin kendine özel yeride var donarakta olsa çalıştırır ama ekran kartını çıkarmama rağmen hiç bir şey çalışmıyor bak calisiyor görüntü vermiyor demiyorum hiç bir şeye elektirik gitmiyor
ekran kartın 512 mb mı ?wolftü oynuyordum 512 MB özelik
ekran kartını çıkarırsan pc hiç bir şekilde görüntü vermez dostumekran kartını cikarinca bilgisiyar yine görüntü verir
ekran kartına yanmışsa pc'nin tuşuna istediğin kadar bas yine de çalışmazekran kartını çıkarmama rağmen hiç bir şey çalışmıyor bak calisiyor görüntü vermiyor demiyorum hiç bir şeye elektirik gitmiyor
ekran kartı yansa güç gelirdiekran kartı yanmıştır yanmış ise geçmiş olsun dostum pc bir daha açılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?