anladım sence fiyat olarak iyi mi daha iyi bir şey toplayabilir miyim bu bütçeyle144 ü geçersin, sistem birbiriyle uyumlu çalışır ama biraz göz boyamışlar aşırı birşey bekleme derim
Böyle hazır sistem olarak önerebileceğin bu fiyatlarda bir sistem var mıizoly uygun fiyatlı gözüker bilir turbox gibi birşey vardı aynı onun gibi fakat işlemcin 8 yıl önce piyasaya sürülmüş uygun fiyatlı olmasının nedeni eski işlemci bulunması alınmaz
2.el den parça alabilirsin yoh olmaz korona var elime deyer falan 0 tertermiz olsun diyorsan toplama pc ler var incede oradan bakabilirsinBöyle hazır sistem olarak önerebileceğin bu fiyatlarda bir sistem var mı
anladım teşekkürler2.el den parça alabilirsin yoh olmaz korona var elime deyer falan 0 tertermiz olsun diyorsan toplama pc ler var incede oradan bakabilirsin
sence lol performansı nasıl olur bilgisayarıngözünde fazla büyütmezsen gayet iyi götürür seni
ne kadar bütçen varanladım sence fiyat olarak iyi mi daha iyi bir şey toplayabilir miyim bu bütçeyle
Telefon ve monitörde almak istiyorum bu yüzden fiyat biraz düşük 3500 olabilir şuanlıkne kadar bütçen var