Üye
merhaba arkadaşlar bende şuan 2000 dolar var tavsiye edebileceğiniz PC özelliği var mı acaba ? ana kartı mesela ve erkran kartı ? 
kanka o olsun da ana karti reyzan mi alsam diye dusunuyorumerkran kartı rtx olsun xd
ya sey ana karti dedgimide CPU kasttettimkanka o olsun da ana karti reyzan mi alsam diye dusunuyorum
teşekkür ederim kardeşim benim çok güzel tavsiyeRyzen İşlemci Fiyat Performans Açısından Daha iyi Tavsiyem Ryzen alman ama istiyorsan intel de alabilirsin
kendim bişey kurmak istiyorum açıkcasıHazir sistemmi istiyosun yoksa kendine ozel toplamami istiyosun 2000 dolari suanin kuruyla cevirdigimizde 11000 tl yapiyor bunla enn kral pc yi dizersin kendine ama benim saglam bisey istersen ekran karti rtx 2070 islemci i7 9.nesil yada amd ryzen olnasi lazim guzel fps istiyorum diyosan rtx sart
Bende monster laptop var harbiden canavar yani tower pc istiyosan sitelerden kendi kafana gore toplama yap asagi yukari kendine bi fiyat cikarirsin ama piyasa ucuk iste
ütopya sitesi var ordan fiyat çıkarabilirsin kendineteşekkür ederim kardeşim benim çok güzel tavsiye
Post automatically merged:
kendim bişey kurmak istiyorum açıkcası