Uzman Üye
Merhaba. Bilgisayarının biosunda boot kısmından flash belleği ilk sıraya alıp f10 yapıp yes dediğinde cihaz disklerden önce flash diski görüp formatı başlatacaktır.Gri sade
sorun ramlerde cok yuksek ıhtımalle ama donanımsalda olabılırarkadaşlar bilgisayar mavi ekran verdi biosa girip onarmayı denedim fakat olmadı usb ye format dosyalarını attım dedim format atayım o da olmadı şuan da ise biosada giremiyorum klavyeyi kullanmam gereken zamanda klavye kendini kapatıyor ve açamıyorum sürekli msi ekranında otomatik onarıma hazırlanıyor diyor nasıl düzeltebilirim
Denerim şimdiram slotlarını çıkartıp temizle yeniden koy çalışmazsa anakartta problem
Nfst.sys hatası veriyorsorun ramlerde cok yuksek ıhtımalle ama donanımsalda olabılır
Deneyeceğim şimdiKanka Termal Macun Yenile Ram Slotunu Çıkar Yeniden Tak Fanları Temizle Ve Son Olarak Ssd Hard disk ve Ram Slotlarını Çıkar Tak.
bios update yaparmısınzı
Biosa giremiyorum şuan giriyordu fakat artık girmiyor klavye çalışmadığından cd ile format deniyorum şuanbios update yaparmısınzı
Your device ran into a error mavi ekranında kalıyor stopcode ise nfst.sysaldıgınız hatayı yazarsanız yardımcı oluruz
ramları tak çıkar yap knk eğer düzelmezse anakartta sıkıntı olabilir bilgisayarcıya götür bi baktır bencearkadaşlar bilgisayar mavi ekran verdi biosa girip onarmayı denedim fakat olmadı usb ye format dosyalarını attım dedim format atayım o da olmadı şuan da ise biosada giremiyorum klavyeyi kullanmam gereken zamanda klavye kendini kapatıyor ve açamıyorum sürekli msi ekranında otomatik onarıma hazırlanıyor diyor nasıl düzeltebilirim
f8+del şeklinde ve ya f2+del şeklinde girdiğimde onarım yapılamıyordu şuan ise bilgisayar windows onarım ekranına geçince klavye mauseye güç gelmiyor bilgisayar sürekli mavi ekran ve onarıö ekranında kapatıp açıp duruyor bios da giremiyorum şuanwindows onarmayı dene dıycem de bunu sana burdan nasıl tarıf edıcegımı dusunuyorum
Ramleri temizledim teker teker taktım aynı ekran yinerami temizle knk bi elektrik süpürgesi ile temizle bebek gibi olurr
Adımları anlatabilir misin bilgisayarı açamıyorum çünküsorunun disklerde olabilir disklerini taratabilir misin ?
Biosu yeni açabildim kasayı söküp taktım tekrardan nasıl yapabilirimhocam bios güncellemeyi denediniz mi
arkadaşlar bilgisayar mavi ekran verdi biosa girip onarmayı denedim fakat olmadı usb ye format dosyalarını attım dedim format atayım o da olmadı şuan da ise biosada giremiyorum klavyeyi kullanmam gereken zamanda klavye kendini kapatıyor ve açamıyorum sürekli msi ekranında otomatik onarıma hazırlanıyor diyor nasıl düzeltebilirim
Dostum okumadın mı yazdığımı yoksa yorum mu kasıyorsun anlamadım diyorum ki format atılmıyo cd veya usb okumuyor bios ekranını kasayıp söküp taktıktan sonra getirebildim ramlar görünüyor sorun yokdüzeltsen bile o bilgisayardan hayır gelmez artık bence format at
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?