Katılıyorum. Umarım doğru bir tercih yapmıştır.Güzel bir iş veya yurtdışında yaşama veya eğitim için sadece üniversite yetmez. Hatta üniversitenin artık çok bir ehemmiyeti yok denilebilir. Bu tür mesleklerde artık öncelik senin neyi ne kadar becerebildiğindir. Kendi kanıtlaman ve kararlı olman gerekmektedir. Seçeceğin bölüm çok geniş kapsamlı bir bölümdür. Kendine bir uzmanlık alanı belirlemen ve bu alanda kendini geliştirmen, iş için büyük balıkları ikna edebilecek yeteneğe sahip olman şarttır.
Bence kısacası sadece eğitim değil, üniversite adı %20, diploma notu %20 ve kendini gerçekleştirme seviyen %60 şeklinde etki edebilir.
Cevabın teşekkürler söylediklerini dikkate alacağımAslında bu tür yazılım bilgisayar işlerinde artık diplomanın bir önemi yok. Derslerine güzel çalışır ve sanal ortamda kendini güzel tanıtırsan, yurtdışına dahi gidebilirsin diye düşünüyorum. Biraz da statüne bağlı.
Hacettepe düşünüyorum sizce nasıl puanı fazla ama yapabilirim sanırımTeknik üniversiteler öneririm
Umarım öyle olurdostum sen bunları şimdi düşünme daha var git ders çalış tyt bitir
Kendimi kanıtlayabileceğimi düşünüyorum üniversitenin pek bi önemi yok doğru ama verimli çalışma ile güzel bir iş sahibi olabilirim diye düşünüyorum. Cevabın için tekrardan teşekkürlerGüzel bir iş veya yurtdışında yaşama veya eğitim için sadece üniversite yetmez. Hatta üniversitenin artık çok bir ehemmiyeti yok denilebilir. Bu tür mesleklerde artık öncelik senin neyi ne kadar becerebildiğindir. Kendi kanıtlaman ve kararlı olman gerekmektedir. Seçeceğin bölüm çok geniş kapsamlı bir bölümdür. Kendine bir uzmanlık alanı belirlemen ve bu alanda kendini geliştirmen, iş için büyük balıkları ikna edebilecek yeteneğe sahip olman şarttır.
Bence kısacası sadece eğitim değil, üniversite adı %20, diploma notu %20 ve kendini gerçekleştirme seviyen %60 şeklinde etki edebilir.
Teknik üniversitenin farkı ne acabaİstersen her ne istersen oraya varırsın aklında ne varsa yap yurt dışınada gidersin ama teknik üniversite oku derim sana
Daha çok mühendislik ve araştırma ağırlıklı olduğu için nisbeten daha kaliteli bir eğitimi varTeknik üniversitenin farkı ne acaba
Anladım tavsiyen için teşekkürlerDaha çok mühendislik ve araştırma ağırlıklı olduğu için nisbeten daha kaliteli bir eğitimi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?