Hazır kasaHazır kasa mı istiyorsun yoksa kendin mi toplayacaksın?
hazır kasa alma dostum 2. el sağlam bir hazır alabilrisiniz ama veya normal itopya gibi yerlerden toplabailirsiiniz
Bence de hazır kasa alma kendin toplasan daha uyguna gelir.
Toplama işinden hiç anlamıyorum ki mesela 10 bin liralık hazır bi kasa ile toplama olarak 10 bin liralık pc arasında nasıl bi fark olur
anladım hocam demek istediğini peki ilk attığın linkdeki pc yi mi önerirsin şu an attığın linkdeki pc yi miBilinçsiz bilinçsiz mesaj atmayın şuan kendi toplasa sıfır bi ekran kartı minimum 6 7 milyar
Post automatically merged:
Hazır sistemlerde fiyat daha düşük oluyor Tr şartları ve vergileri yüzünden eğer sıfır bi ekran kartı almak istersen
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap10 milyara alırsın
Ama hazır alırsan sadece ekran kartı fiyatına sistem alırsın
(BURADAKİ HAZIRLARIN HEPSİ TOPLAMA BİLGİSAYAR MARKA DEĞİL)
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Dostum oem sistemlere bakarsan daha iyi olurArkadaşlar 10 k bütçem var oyun bilgisayarı önerisi istiyorum.Lol valorant tarzı oyunlar oynamıcam.Hikaye temalı açık dünya oyunları oynamak istiyorum böyle sağlam bi pc arıyorum öyle söyleyeyim.10 k ya alabilceğim en iyi pc yi öneribilir misiniz? Sadece kasa fiyatı da olur monitör klavye mause ek olarak alabilirim full set olmasına gerek yok teşekkür ederim şimdiden
Kanka çok baktımda kararsız kaldım burda belki hemfikir oluruz diye sordumkendin araştırıp baksanya buradaki herkez kendi fikrini söyler en iyi kararı araştırıp kendin vermelisin
İlk attığım tabiki 6600 çok güçlü bi kartanladım hocam demek istediğini peki ilk attığın linkdeki pc yi mi önerirsin şu an attığın linkdeki pc yi mi
Bütçeni arttırma şansın var mı acaba birazArkadaşlar 10 k bütçem var oyun bilgisayarı önerisi istiyorum.Lol valorant tarzı oyunlar oynamıcam.Hikaye temalı açık dünya oyunları oynamak istiyorum böyle sağlam bi pc arıyorum öyle söyleyeyim.10 k ya alabilceğim en iyi pc yi öneribilir misiniz? Sadece kasa fiyatı da olur monitör klavye mause ek olarak alabilirim full set olmasına gerek yok teşekkür ederim şimdiden
Öncelikle üsluba dikkat edelim dostum bilinçsiz konuşmak değil mesele pc toplama siteleri var oradan toplayınca da ucuza geliyor. Ekran kartları hazır sisteme zembille mi geliyor hazır sistemde anakarttan işlemciden falandan filandan kısıp o fiyata getiriyorlar babalarının hayrına mı ucuz yazıyorlarBilinçsiz bilinçsiz mesaj atmayın şuan kendi toplasa sıfır bi ekran kartı minimum 6 7 milyar
Post automatically merged:
Hazır sistemlerde fiyat daha düşük oluyor Tr şartları ve vergileri yüzünden eğer sıfır bi ekran kartı almak istersen
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap10 milyara alırsın
Ama hazır alırsan sadece ekran kartı fiyatına sistem alırsın
(BURADAKİ HAZIRLARIN HEPSİ TOPLAMA BİLGİSAYAR MARKA DEĞİL)
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?