Dostum üslübumda sorun yok bilinçsize bilinçsiz derimÖncelikle üsluba dikkat edelim dostum bilinçsiz konuşmak değil mesele pc toplama siteleri var oradan toplayınca da ucuza geliyor. Ekran kartları hazır sisteme zembille mi geliyor hazır sistemde anakarttan işlemciden falandan filandan kısıp o fiyata getiriyorlar babalarının hayrına mı ucuz yazıyorlar
biraz ne kadarBütçeni arttırma şansın var mı acaba biraz
Attığın sistem gayet güzelmiş bunlar nasıl satıyor bu fiyata pekiDostum üslübumda sorun yok bilinçsize bilinçsiz derim
Al 10 K lık sistemin parçaları bi tane dandik marka söyleyemezsin
Hatta TR de olmayan ve bilgisayar kasalarının babası olan Lian Li markası bile var.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ekran kartı tek başına 10k ediyor zaten böyle bir sistem zor bulunur bu aradaDostum üslübumda sorun yok bilinçsize bilinçsiz derim
Al 10 K lık sistemin parçaları bi tane dandik marka veya ürün söyleyemezsin
Hatta TR de olmayan ve bilgisayar kasalarının babası olan Lian Li markası bile var.
hocam bu sistem de ram 8 gb dmi 16 değilDostum üslübumda sorun yok bilinçsize bilinçsiz derim
Al 10 K lık sistemin parçaları bi tane dandik marka veya ürün söyleyemezsin
Stokta az kalmış veya satılmayan çoğu parçayı bu fiyatlara satıyorlar Misal RX 6600 XT varken RX 6600 ü kim alır demiAttığın sistem gayet güzelmiş bunlar nasıl satıyor bu fiyata peki
Post automatically merged:
ekran kartı tek başına 10k ediyor zaten böyle bir sistem zor bulunur bu arada
Mining yaparken falan kullanmıyorlar mı fazla anlamıyorum mining işindenStokta az kalmış veya satılmayan çoğu parçayı bu fiyatlara satıyorlar Misal RX 6600 XT varken RX 6600 ü kim alır demi
Ve toptan alım vs. oluyor gayet ucuza geliyor sistemler
Kullanırlar ama XT Amd nin Ti gibisi,Misal GTX 1080 var birde GTX 1080 Ti bu kartlar mining için çok tercih edilmiyorlarMining yaparken falan kullanmıyorlar mı fazla anlamıyorum mining işinden
16Gb ram var hocam ekran kartı 8 GBhocam bu sistem de ram 8 gb dmi 16 değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?