Katabilsem ToplarımBence üzerine biraz daha para kat topla
Düşündüm Ama İyi Bir Pc Olmadığını Sanıyorum Özellikleri vs. Bana Lolde Son Ayarlar 120 Tarzı Bir Bilgisayar LazımBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Kullandığım bir pc tavsiye ederim Oyun bilgisayarı istiyosan al
Özellikleri ne tam olarak bende bilgisayar alıcam. PUBG kaldırır mı ?Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Kullandığım bir pc tavsiye ederim Oyun bilgisayarı istiyosan al
Pubg var bende ve kaldırıyor 60 fps sabit oynuyorumÖzellikleri ne tam olarak bende bilgisayar alıcam. PUBG kaldırır mı ?
Asla önermem biraz bekle dolar düşünce al çok acil değilse çünkü berbatlar ve fiyatları yüksekDüşündüm Ama İyi Bir Pc Olmadığını Sanıyorum Özellikleri vs. Bana Lolde Son Ayarlar 120 Tarzı Bir Bilgisayar Lazım
INTEL i5m + 4GB RAM + 320GB HDD + 300W TURBOX KASAÖzellikleri ne tam olarak bende bilgisayar alıcam. PUBG kaldırır mı ?
4 gb ramlamıPubg var bende ve kaldırıyor 60 fps sabit oynuyorum
Gerçekten Bende Şaşırdım İntelin Paylaşımlı Ekran Kartı Ve 4 GB Ramle Pubg Oynanabileceğini Sanmıyorum .Pubg var bende ve kaldırıyor 60 fps sabit oynuyorum
Mobil PUBG değil dimi. Çünkü arkadaş 1050ti ile 70-80 fps alıyorPubg var bende ve kaldırıyor 60 fps sabit oynuyorum
Bende Son 10 Saniyedir Onu Düşünüyorum Sanırım Öyle Yapıcam İyi Birşey BulamazsamAsla önermem biraz bekle dolar düşünce al çok acil değilse çünkü berbatlar ve fiyatları yüksek
1050 Ti İle 70-80 Fps ? Ben 100-120 Tarzı DüşünüyorumMobil PUBG değil dimi. Çünkü arkadaş 1050ti ile 70-80 fps alıyor
PUBG'den bahsediyorum Lol sormadım fakat PUBG ayarları Orta-Yüksek1050 Ti İle 70-80 Fps ? Ben 100-120 Tarzı Düşünüyorum
Ben Düşük Ayar DiyorumPUBG'den bahsediyorum Lol sormadım fakat PUBG ayarları Orta-Yüksek
Dostum ben diyorum ki PUBG oynarken orta ve yüksek ayarlarda 70-80 fps alıyor. Sen diyorsunki Lolde düşükde 100-120 gören bilgisayarBen Düşük Ayar DiyorumLolde 100-120 Gören Düşükde Bilgisayarla İşim Olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?