farkındayım hocam o konuda benim korkum o değil aslında o kadar uğraşıp ortaya bi ürünçıkardıktan sonra kullanılmazsa emek boşa gidiyo o yüzden fikirlerinizi almak isteimHocam Heves Etmişsin ama Bu işler adamı şişler valla
neden kullanılmasın canım elbet kullanılır azcık reklamla çözülür.farkındayım hocam o konuda benim korkum o değil aslında o kadar uğraşıp ortaya bi ürünçıkardıktan sonra kullanılmazsa emek boşa gidiyo o yüzden fikirlerinizi almak isteim
Fbi open door diye bağırarak geleceklerevine fbi falanda gelcekmi gerçekci olcaksa böyle patlıcaklar heryeri falan
en sevdiğimFbi open door diye bağırarak gelecekler
teşekürler projeyi kfamda tamamen oluşturuyum hallederizdostum cidden bu işi tek başına yapmaya kalkarsan çok fazla zorlanırsın ekip bulman lazım öncelikle ve güzel fikir aslında yapabilirsen güzel oyun olur destek veririz
Arkandayız Haber et .farkındayım hocam o konuda benim korkum o değil aslında o kadar uğraşıp ortaya bi ürünçıkardıktan sonra kullanılmazsa emek boşa gidiyo o yüzden fikirlerinizi almak isteim
Sen adamın hevesini ilk yorum ile kırıyosun ama olmazkıHocam Heves Etmişsin ama Bu işler adamı şişler valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?