Uzman Üye
tamam işte tamire verdiğinde pc yi aldığında öyle oluyor zamanında bilmiyordum onlarla alakalı olduğunu artık tamire verirken videosunu çekiyorum pc nin ve verdiğim kişi bir nevi tehtid ediyorum bişey olursa bataryaya hem batarya bulursun yeni hemde para vermem diyeBir yanlışlık olmalı aga leptop fişten söktüğün anda kapanıyorsa bataryası ya ölmüştür yada yoktur.
Üzerinde seri numaraları vardır zor değil cep telefonuna fotosunu çekmek (yada kenarına köşesine ufak işaret koymak) , neden bu kadar kasıldın ki bu durumdan ötürü.tamam işte tamire verdiğinde pc yi aldığında öyle oluyor zamanında bilmiyordum onlarla alakalı olduğunu artık tamire verirken videosunu çekiyorum pc nin ve verdiğim kişi bir nevi tehtid ediyorum bişey olursa bataryaya hem batarya bulursun yeni hemde para vermem diye
Ben Bilgisayarcılara Pek güvenemiyorum büyük ihtimalle değiştiriyorlar çünkü aynısı benimde başıma gelmiştiHerkesin başına illaki gelmiştir. O en yakında diye gittiğin bilgisayar tamircisine küçücük bir şey için laptopunu bırakırsın ve aldığında şarjını çıkardığın anda kapanır. Şarja takılı olmadan çalışmaz. Sizce sebebi ne ve bilerek mi yapıyorlar?
benim bataryayla 4gblik rami çalmıştı .dHerkesin başına illaki gelmiştir. O en yakında diye gittiğin bilgisayar tamircisine küçücük bir şey için laptopunu bırakırsın ve aldığında şarjını çıkardığın anda kapanır. Şarja takılı olmadan çalışmaz. Sizce sebebi ne ve bilerek mi yapıyorlar?
kanka senin pc de ki bazı değerli parrçaları söküp uyumlu olmayanları takıyorlar kasıtlı yapılan birşey. en kısa zamanda topla birilerini baskın at racon kes yapar zaten eskisi gibiHerkesin başına illaki gelmiştir. O en yakında diye gittiğin bilgisayar tamircisine küçücük bir şey için laptopunu bırakırsın ve aldığında şarjını çıkardığın anda kapanır. Şarja takılı olmadan çalışmaz. Sizce sebebi ne ve bilerek mi yapıyorlar?
kasılmak değil reis olay böyle bi yüzsüzlüğü yapan insanlara tehtid etmeden eline bişey geçmiyor kendi kendine dolandırıldığınla kalıyorsun yaniÜzerinde seri numaraları vardır zor değil cep telefonuna fotosunu çekmek (yada kenarına köşesine ufak işaret koymak) , neden bu kadar kasıldın ki bu durumdan ötürü.
3-5 kendini bilmez kul hakkı yiyenler için genelleme yapmak doğru olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?