Üye
RTX 3060 TI OC olarak alayım diyorum yayın için daha iyi oluyor NVDİA ekran kartlarıRx 6700 XT öneririm ekran kartı olarak anakart ise b550m koyabilirsin.
Param olsa da alsam :d4080 candır
RTX 3060 TI OC olarak alayım diyorum yayın için daha iyi oluyor NVDİA ekran kartları
Hazır sistemleri tek tek parça parça hesaplayarak baktım daha dediğim gibi 2-3 bin tl daha ucuza geliyorhocam donanımları alacağın yer uyumlu olup olmadığını söylüyor bence bu noktada risk alma
RTX 3060 TI OC şeklinde alayım diyorum hocam işlemci ve ekran kartı zaten en önemli iki parça benim gözümdeHocam minimum 3060 ekran kartı almanızı öneririm 3070 de olabilir işlemci baya iyi birbirlerini desteklerler en az 32 GB da ram iyi gider
Örneğin RTX 3060 TI - Ryzen 7 7700 - hangi anakart daha uyumlu olur bu iki parçaya hocam neler önerirsin?İşlemci ile anakartın uyumunu soketlerinden de anlayabilirsin LGA yazıyorsa intel AM4, 5 gibi şeyler yazıyorsa amd daha var birçok soket ismi de kabaca bu şekilde anlayabilirsin
Sistem özelliklerin neler dostum?2 hafta önce ben 22ye 3070li sistem aldım, 3060 lı bir sistemi 21-22k ya topluyorsan toplama bence hazır al
neden risk almak iyidirhocam donanımları alacağın yer uyumlu olup olmadığını söylüyor bence bu noktada risk alma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?