Onaylı Üye
Şu devirde toplamanı önermem kanka ortalık karışıkbilgisayar toplamak istiyorum fakat pek bilgim yok nerede nasıl saglıklı bir sekilde ekstra maliyet olmadan bilgisayar toplatabilirim yardımcı olursanız sevinirim
bu devirdede toplamazsam sanırım ilerde hic yapamıcaz kankaŞu devirde toplamanı önermem kanka ortalık karışık
hazırda olabilirde nerden nasıl alıcagımı pek bilmiyorum oyüzden konu actım eger bilginiz varsa 1 2 yer paylasırsanız sevinirimhazır al kanka itopyadan falan
İste bakalım istemek güzeldir ama mağazaya gittiğinde sana cancım kaç paralık bir bilgisayar istiyorsun diye sorarlar.bilgisayar toplamak istiyorum fakat pek bilgim yok nerede nasıl saglıklı bir sekilde ekstra maliyet olmadan bilgisayar toplatabilirim yardımcı olursanız sevinirim
güzel bir konuya degindiniz hocam bütcem 30 bin tlİste bakalım istemek güzeldir ama mağazaya gittiğinde sana cancım kaç paralık bir bilgisayar istiyorsun diye sorarlar.
Rica etsem bütçeni söyler misin ?
bütcem 30 bin komple set almak istiyorumSadece kasami yoksa monitör klavye mouse kulaklık felan varmi
güzel bir konuya degindiniz hocam bütcem 30 bin tl
bütcem 30 bin komple set almak istiyorum
teşekkürler hocam emeginize saglıkSinerji Doom Ryzen 7 7700 32GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3060Ti 25.999,19
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Kalan 4000 'e ise monitör, klavye, mouse ... vs alabilirsin.
Seçimden sonra eğer fiyatlar düşerse öyle toplamanı öneririm kanka şu devirde ortalık karışıkBilgisayar toplamak istiyorum fakat pek bilgim yok nerede nasıl saglıklı bir sekilde ekstra maliyet olmadan bilgisayar toplatabilirim yardımcı olursanız sevinirim
Bütçe : 30 Bin TL Ful set toplamak istiyorum klavye mouse ekran eksiksiz sekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?