benim tek önerim mining olan hicbir şeyi alma sonra hem başın yanar hem paran boşuna giderMerhaba Arkadaşlar Şuan Bulunan Bilgisayarıma Update Yapmak İsityorum Önerileriniz Bekliyorum
Hali Hazırda 9600gt Ekran Kartını 1.500 tl 1700 tl civarlarında Rx 580 8GB Mıning Yapılmış Funmark Da 67 Derece Cıkıyor
Bir Sorun Olurmu Sizlerden Yardım İstiyorum Satın Almalımıyım Veya Başka Ekran Kartı Önerileriniz Varmıdır ?
Görüşlerinizi Bekliyorum
İşlemcim İntel E6700 3.20GHZ
kanka benimde i3 işlemcim var 100 derecinin altında çalışmıyor sıcaklık sürekli 100 derece ama sorun olmuyor pc çalışıyor.Merhaba Arkadaşlar Şuan Bulunan Bilgisayarıma Update Yapmak İsityorum Önerileriniz Bekliyorum
Hali Hazırda 9600gt Ekran Kartını 1.500 tl 1700 tl civarlarında Rx 580 8GB Mıning Yapılmış Funmark Da 67 Derece Cıkıyor
Bir Sorun Olurmu Sizlerden Yardım İstiyorum Satın Almalımıyım Veya Başka Ekran Kartı Önerileriniz Varmıdır ?
Görüşlerinizi Bekliyorum
knk sende bir sıkıntı var bios tan ram hızına bak bide görev yöneticinden virüs varmı diye kontrol et istersen ikisi de temiz ise işlemcinin termal macunu bitmiş olabilir o da varsa büyük bir ihtimalle anakartında bir sorun vardır bence soğutucu işlevini yapmıyor termal macun olabilir ekran kartı da aynı derecelerde geziyorsa psu da sıkıntı olabilir ben sana herşeyi döktüm işte şimdi bakman lazım düzelmeden kullanma eğer işlemci veya anakarta sıkıntı olursa değiştirmek zorunda kalırsınkanka benimde i3 işlemcim var 100 derecinin altında çalışmıyor sıcaklık sürekli 100 derece ama sorun olmuyor pc çalışıyor.
Hocam sizin pc nin işlemcide sucuk pişirilecek kıvama gelmiş 100 derece nedir aman dikkat edin derim bi kontrol edin işlemciyikanka benimde i3 işlemcim var 100 derecinin altında çalışmıyor sıcaklık sürekli 100 derece ama sorun olmuyor pc çalışıyor.
67 derece çıkması hiç bir problem teşkil etmez gayet düşük bir sıcaklıktır normal kullanımlarında ekran kartının fan kontrölcü program olarak msi afterburner tavsiye ederim en az %25 fan çalışırsa süper olur. Başka bir kart alıp masraf yapmana gerek yok rx580 kartında herhangi bir arıza yoksa tabi bendede rx590 8gb mevcut herşeyi oynayabiliyorum msi afterburner çok önemli bir program kesinlikle ekran kartı fan ayarlarını yapman gerekiyorMerhaba Arkadaşlar Şuan Bulunan Bilgisayarıma Update Yapmak İsityorum Önerileriniz Bekliyorum
Görüşlerinizi Bekliyorum
Şuan LoL bile oynatmıyor 40 fpsKanka sahibindende mining yapilmamis rx570ler gordum senin butcende tabiki mining yapilmadigina dair bir kesinlik yok allah bilir ama, onun yerine tercih edilebilir
abartma kanka ya senin islemcinde sorun vardır yada herhangibirseyde o kadar kotu bir kart degilŞuan LoL bile oynatmıyor 40 fps
Sorun çıkmaz inşallah ya almayı düşünüyorum 2.el 580 gibi performanslı ucuz kart yok o yüzden sorayım dedim teşekkür ederim herkese bilgilendirmeleriniz için67 derece çıkması hiç bir problem teşkil etmez gayet düşük bir sıcaklıktır normal kullanımlarında ekran kartının fan kontrölcü program olarak msi afterburner tavsiye ederim en az %25 fan çalışırsa süper olur. Başka bir kart alıp masraf yapmana gerek yok rx580 kartında herhangi bir arıza yoksa tabi bendede rx590 8gb mevcut herşeyi oynayabiliyorum msi afterburner çok önemli bir program kesinlikle ekran kartı fan ayarlarını yapman gerekiyor
Mining yapılmışsa pek işine yaramaz ve başın yanar, ömrü kısa olur yoksa adam niye satsın Mining yapmaya devam eder mantıken.Merhaba Arkadaşlar Şuan Bulunan Bilgisayarıma Update Yapmak İsityorum Önerileriniz Bekliyorum
Görüşlerinizi Bekliyorum
Mining Sistemi Kapatıldı Artik Mining Yapılmıyormus artıkMining yapılmışsa pek işine yaramaz ve başın yanar, ömrü kısa olur yoksa adam niye satsın Mining yapmaya devam eder mantıken.
hocam Mıning Yapılmışsa zaten adam onu sonuna kadar kulanmış iş görmez hale geldi için satıyordur bence alma biraz daha para topla sıfır ürün al kafan rahat olurbenim tek önerim mining olan hicbir şeyi alma sonra hem başın yanar hem paran boşuna gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?