3 Tem 2016 #1 dodo D Üye Katılım 13 May 2016 Mesajlar 29 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Arkadaşlar Üstteki Resimde Benim Bilgisayarımın Görev Yöneticisinin Resmi Var Görev Yöneticisinde En Üstte Csrss.exe ve Winlogon.exe var Şimdi; İşlemi Sonlandır Deyince Hata Veriyor Dosya Konumunu Aç Deyince Açmıyor Hatada Vermiyor Son Formattan Beri böyle Ama Format Attıktan Sonra Bilgisayarı Açınca Onları Orda Olduğunu Düşünmüyorum Daha Doğrusu Hatırlamıyorum Üstelik Açıklama Kısmında Açıklaması Yok Asıl Mesele Arkadaşlar Benim PC de Virüs'mü Var
Arkadaşlar Üstteki Resimde Benim Bilgisayarımın Görev Yöneticisinin Resmi Var Görev Yöneticisinde En Üstte Csrss.exe ve Winlogon.exe var Şimdi; İşlemi Sonlandır Deyince Hata Veriyor Dosya Konumunu Aç Deyince Açmıyor Hatada Vermiyor Son Formattan Beri böyle Ama Format Attıktan Sonra Bilgisayarı Açınca Onları Orda Olduğunu Düşünmüyorum Daha Doğrusu Hatırlamıyorum Üstelik Açıklama Kısmında Açıklaması Yok Asıl Mesele Arkadaşlar Benim PC de Virüs'mü Var
3 Tem 2016 Konuyu başlatan #2 dodo D Üye Katılım 13 May 2016 Mesajlar 29 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI ahmet2016' Alıntı: SENİN PCDE VİRUS YOK AMA BAZI DOSYALARI SİLMİŞSİN SİSTEM32DEN TEK YAPMAN GEREKEN SİSTEMİ GERİ YÜKLE YADA FORMAT ATMANDIR SİMDİDEN KOLAY GELSİN Genişletmek için tıklayın ... Sağol Kardeş Şu Anda Bilgisayar Sorunsuz Çalışıyor O yüzden Biraz Bekleyebilir
ahmet2016' Alıntı: SENİN PCDE VİRUS YOK AMA BAZI DOSYALARI SİLMİŞSİN SİSTEM32DEN TEK YAPMAN GEREKEN SİSTEMİ GERİ YÜKLE YADA FORMAT ATMANDIR SİMDİDEN KOLAY GELSİN Genişletmek için tıklayın ... Sağol Kardeş Şu Anda Bilgisayar Sorunsuz Çalışıyor O yüzden Biraz Bekleyebilir