Dostum öncelikle bilgisayarında eğer az depolama yeri kalmışsa yavaşlamasının çok normal olduğunu söylemek istiyorum fakat ek olarak Başlat kısmına gelip ''Run'' yazıp ''prefecth'' ve %temp% dosyalarını temizlemeni öneririm.
Son olarak eğer bilgisayarının donanımsal olarak bir probleminin olmadığını düşünüyorsan güvenilir ve düzgün çalışan Kaspersky ve Mcafee programlarından birini kurup virus taraması yapabilirsin.
atıyom gene aynı bisey kuruyom sonra gene aynıFormat atmanı tavsiye ederim
öncelikle şu kısımdaki disk kullanımlarını kontrol et ani yükselme ve düşüşler varsa mesela opera açarken izle orayı muhtemelen okuma ve yazma hızlarını senin hdd karşılayamıyor ve bu yüzden sistemin kasıyor olabilir format çözüm değil format atıpta kendini yorma hdd dönemleri artık bitti hele ki bide ikinci el ise kesinlikle performans kaybı olmuştur ssd geçmeni tavsiye ederim en eski sistemde bide ssd taktığında bariz farklar hissedilebilirselamunj aleyküm yakalsık 7 ay önce pc topladım param yetmediği için bi marka hdd aldım ama pc kurdugumdan
beri pc çok yavas mesala görev yöneticisine açarken 10 saniye sonra geliyor gamelopdan pugb oynarken arkada operayı açıyom
sarkı dinlemek için ama kasıyor 1 dakka sonra geliyor ne yapmam lazım arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?