Üye
ben hileyi kurduğumda virüs bulaşmamıştı dikkatli kur pop up lardan bulaşabilir.öncelikle merhabalar ben bugün pubg mobile hilesi kurdum ilk öncelikle antivirüsleri falan herşeyi devre dışı bıraktım hileyi indirdim kurdum sonra pubg mobile çaılştırdım ondan sonra hile çalıştı 1 saat oynadıktan sonra çıktım ve antivirüs programımı açtım sorunlar var dedi bende çöz dedim sonra bian hiçbirşey çaılşmadı siyah ekran belirdi ve hatalar çıkttı kapat kapat birdaha çıkıyorlardı sonra yenşden başlatıp antivirüsle bir şekilde halletim ben şimdi pubg mobile hileyle oynamak istiyorum ama virüs bulaşıyor sizce napmallıyım yani indirmemelimiyim yani bu site güvenilir değilmi
evet evet hatta siyah ekran oldu hatalar falaan verdi böyle Hilenin adı EZPUBGM pubg mobile hileriydiAnti virüsün virüs olarak algılaması normal diye biliyorum sonuçta hile ama virüs bulaşacağını zannetmiyorum
o neyaben hileyi kurduğumda virüs bulaşmamıştı dikkatli kur pop up lardan bulaşabilir.
ben sadece XPPROJECT indirdim ode zaten memory hackersınNormalde bu sitede bulunan hiçbir hilenin içinde bilgisayarına çeşitli yollardan bulaşabilecek zararlı yazılımlar olduğunu sanmıyorum fakat hileyi indirme aşamasında ekranında beliren ********* veya çerez dosyalarından bulaşmış olabilir.
Bu konuyu oku bağlantıyı aç tamam 2018'den beri hile kullanıyorum etkilemedim ya da video yayınlıyorum hile üzerine hile nasıl yükleneceğine yardımcı oluyor sisteminize zarar vermedi güvenli kullanabilirsinizöncelikle merhabalar ben bugün pubg mobile hilesi kurdum ilk öncelikle antivirüsleri falan herşeyi devre dışı bıraktım hileyi indirdim kurdum sonra pubg mobile çaılştırdım ondan sonra hile çalıştı 1 saat oynadıktan sonra çıktım ve antivirüs programımı açtım sorunlar var dedi bende çöz dedim sonra bian hiçbirşey çaılşmadı siyah ekran belirdi ve hatalar çıkttı kapat kapat birdaha çıkıyorlardı sonra yenşden başlatıp antivirüsle bir şekilde halletim ben şimdi pubg mobile hileyle oynamak istiyorum ama virüs bulaşıyor sizce napmallıyım yani indirmemelimiyim yani bu site güvenilir değilmi
ya abicim öyle diyosunda korktum ekran siyah oldu flaanBenim önerim benim gibi antivirüsü devre dışı bırakmak
bence sen virüsü başka yerden kaptırmışsınya abicim öyle diyosunda korktum ekran siyah oldu flaan
abi adam diyoki 1909 olanı oluyor diğerleri olmuyor benimki 21h2 iyide bende nasıl çalıştı yani orda ne demek istiyorBu konuyu oku bağlantıyı aç tamam 2018'den beri hile kullanıyorum etkilemedim ya da video yayınlıyorum hile üzerine hile nasıl yükleneceğine yardımcı oluyor sisteminize zarar vermedi güvenli kullanabilirsiniz
https://memoryhackers.org/konular/dword-hilelerinde-trojan-keylogger-var-mi.37903/
https://memoryhackers.org/konular/pubg-mobile-hack-ezpubgm-internal-cheat-gameloop-7-1.207914/
Dostum bilgisayar kullanmayı öğrenmek zaman alır.Yavaş yavaş neyin ne olduğunu çözeceksin.Bilgisayarına virüsler bulaşacak format atacaksın.Kısacası o bahsettiğim zararlı bağlantılardan kaçmayı yavaşça öğreneceksinevet evet hatta siyah ekran oldu hatalar falaan verdi böyle Hilenin adı EZPUBGM pubg mobile hileriydi
Post automatically merged:
o neya
site valla güveneli dostum 1 aydır hileyle pubg oynuyorum ban yemedim hala site ailem gibiöncelikle merhabalar ben bugün pubg mobile hilesi kurdum ilk öncelikle antivirüsleri falan herşeyi devre dışı bıraktım hileyi indirdim kurdum sonra pubg mobile çaılştırdım ondan sonra hile çalıştı 1 saat oynadıktan sonra çıktım ve antivirüs programımı açtım sorunlar var dedi bende çöz dedim sonra bian hiçbirşey çaılşmadı siyah ekran belirdi ve hatalar çıkttı kapat kapat birdaha çıkıyorlardı sonra yenşden başlatıp antivirüsle bir şekilde halletim ben şimdi pubg mobile hileyle oynamak istiyorum ama virüs bulaşıyor sizce napmallıyım yani indirmemelimiyim yani bu site güvenilir değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?