Çözüldü bilgisayarda oyundayken veya film izlerken herhangi bir zamanda bağlantı kopuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bilgisayarda oyundayken veya film izlerken herhangi bir zamanda bağlantı kopuyor çok sık yaşamaya başladım güncelleme yaptım bilgisayara ama geçmedi kapatıp açıyorum yine aynı sorun bazen yapıyor bazen yapmıyor ama bunu yazarken yaptı kendimce çözüm ürettim sorun gidere tıklıyorum ama kısa süreli çözüm oluyor bağlantı kopuyor tekrar bağlan dediğimde bu ağa bağlanılmıyor diyor yaşayan varsa yardımcı olabilr mi

Çözüm
sanırım ethernet kullanmıyorsun. bu tarz sorunlar genelde modemden kaynaklı oluyor. çoğu operatörün ücretsiz modem değiştirme hizmeti mevcut. benzer bir hız sorununu ben de yaşamıştım sorunun modemde olduuğu anlaşılınca modemi ücretsiz bir şekilde değiştirdiler. yani modemi bi yokla derim. olmadı eğer mümkünse ethernet geç her zaman daha iyi
bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
ethernet kablosu mu kullanıyorsun yoksa wifi ile mi bağlanıyorsun?

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Wifi ile bağlanıyorsan kanal ayarlarını değiştirip denermisin ethernet ile kullanıyorsanda kabloda bir sıkıntı olabilir.

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
sanırım ethernet kullanmıyorsun. bu tarz sorunlar genelde modemden kaynaklı oluyor. çoğu operatörün ücretsiz modem değiştirme hizmeti mevcut. benzer bir hız sorununu ben de yaşamıştım sorunun modemde olduuğu anlaşılınca modemi ücretsiz bir şekilde değiştirdiler. yani modemi bi yokla derim. olmadı eğer mümkünse ethernet geç her zaman daha iyi

Çözüm
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
aynısı bende oluyordu eğer kablo ile bağlanıyorsan kablonu kontrol et eğer normalse ona yapacak bişey yok bizde arayıp kavga ediyoruz işte Allah onların belasını versin verdiğimiz para haram zıkkım zehir olsun ya 2 3 hafta da bir düzenli şekilde arar kavga ederiz :(

Üye
3 HİZMET YILI
bu sorunu bende yaşadım knk ethernet kablomda temazsızlık çıktı ve anakart girişinde aşınma oluşmuş routerin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...